Головна Влада За скорочення працівників освітянської галузі в Нововолинську синхронно голосували Партія регіонів, “Батьківщина”...

За скорочення працівників освітянської галузі в Нововолинську синхронно голосували Партія регіонів, “Батьківщина” та “Фронт Змін”

206
0

26 жовтня 2011 року відбулася сесія Нововолинської міської ради, на розгляд якої винесли питання про скорочення чисельности працівників позашкільних освітніх закладів. Попри активну протидію фракції Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, працівників, батьків і дітей Дитячо-юнацького центру, які того дня пікетували сесію міської ради, депутатській більшості у складі нібито антагоністичних Партії регіонів та ВО “Батькіщина” на чолі з міським головою В. Сапожніковим таки вдалося “провести” через сесію відповідні проекти рішень.

 

Із заявою про неприпустимість скорочення працівників позашкільних, дошкільних освітніх закладів, зокрема, Дитячо-юнацького центру та дев’яти садочків міста, виступив голова фракції ВО “Свобода” у Нововолинській міській раді Олекса Гольчук. Він наголосив, що депутати від фракції ВО “Свобода” були присутні на зборах колективу ДЮЦ, де з’ясувалося, що скорочення його працівників збираються здійснити з численними порушеннями чинного законодавства. Фракція “Свободи” не може погодитись із тим, що людей хочуть протизаконно позбавити роботи, тому не буде підтримувати відповідних проектів рішень. Депутати-націоналісти також закликали інші фракції, колег-депутатів відхилити ці проекти.

 

Попри це, депутатська більшість, у якій об’єдналися представники Партії регіонів та ВО “Батьківщина”, проголосувала за рішення, що передбачають скорочення працівників дитячих навчальних закладів та ліквідації Дитячо-юнацького центру у місті Нововолинську. Спільно з ПРіБЮТ за це рішення голосували представники “Фронту Змін”, “Нашої України”, “Єдиного Центру” та всі депутати мажоритарщики кі б мали захищати свої округи мешканців які їх вибирали СОРОМ і ГАНЬБА. Єдиною фракцією, депутати якої не голосували за це, стала “Свобода”.

 

“Коментарі тут, як то кажуть, зайві. Хто як голосував – усі побачили. Людей, які протестували, навіть не впустили до сесійної зали нагнавши туди міліціянтів, не захотіли вислухати і почути їхню думку. Гадаю, тепер не тільки вони, а й усі їхні сім’ї, родичі та знайомі складуть думку про ту політично нібито різношерсту, але “об’єднану” небажанням прислухатися до народу владу, яка нині панує в місті” на чолі якої по життєвий мер міста Нововолинська Сапожніков, – заявив з приводу голосування Олекса Гольчук.

 



реклама у Нововолинськ