Головна Новини Нововолинська Tелепередача про мера Нововолинська Віктора Сапожнікова, яка вийшла в ефірі телеканалу ZIK...

Tелепередача про мера Нововолинська Віктора Сапожнікова, яка вийшла в ефірі телеканалу ZIK 31 серпня цього...

228
0

Tелепередача про мера Нововолинська Віктора Сапожнікова, яка вийшла в ефірі телеканалу ZIK 31 серпня цього року, отримала несподіване продовження у суді.

Як повідомили «Під прицілом» поінформовані джерела, близькі до мера Нововолинська особи подали позов до суду з вимогою спростувати нібито оприлюднену в ефірі «недостовірну інформацію» про діяльність мера та його родини у місті.

Позивачами є бізнес-партнер та друг Віктора Сапожнікова — Віктор Ярема, рідний племінник міського голови, який за чутками контролює половину бізнесу Нововолинська — Борис Очеретко і його дружина — Зоряна Очеретко.

Інтереси позивачів представлятиме юрист з Луцька Артур Мартіросян (цікаво, що аналогічне прізвище у керівника юридичного відділу Луцької міськради — Марини Мартіросян).

Відповідачами по справі є Олексій Гольчук — депутат Нововолинської міської ради від ВО «Свобода», Ігор Желізко та ТзОВ «Міст ТБ».

Нагадаємо, що сам Віктор Сапожніков відмовився брати участь у тій передачі, зверхньо заявивши журналістам, що їм хтось заплатив, щоб вони «зляпали» цю «передачку».

Джерело: власна інформація



реклама у Нововолинськ