Головна Події Дні добросусідства під егідою Євро-2012

Дні добросусідства під егідою Євро-2012

282
0

Упродовж кількох останніх років в районі сіл Кречів — Крилів на кордоні з Польщею проходять Європейські дні добросусідства, яких з нетерпінням чекають як мешканці Іваничівського району, Нововолинська, так і поляки. Цьогоріч вони будуть присвячені Євро-2012 і пройдуть наприкінці фінальних поєдинків — 24 червня.

Про це було домовлено під час міжнародної зустрічі, яка відбулася минулого вівторка у готельно-розважальному комплексі «Три бобри», що знаходиться поблизу річки Західний Буг. У цій зустрічі взяли участь представники Генеральних консульств Польщі та України, начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції облдержадміністрації Андрій Ломага, нововолинський міський голова Віктор Сапожніков, голови Іваничівської райдержадміністрації та райради Лідія Томашевська й Анатолій Стаднік, прикордонники. Польську сторону представляли староста гміни Мірче Лех Шопінський, посадові особи Любліна та Грубешова.
Йшлося також про надання допомоги українцям в оформленні віз для перетину кордону, який здійснюватиметься з допомогою понтонного моста.

Алла Лісова, джерело volyn.com.ua

Фото з минулих років.



реклама у Нововолинськ