Головна Новини Нововолинська Екологічна ситуація на Волині. Семінар.

Екологічна ситуація на Волині. Семінар.

192
0

Сьогодні о 12:00 у Центральній міській бібліотеці міста відбувся семінар присвячений екологічній ситуації на Волині.

Центральна міська бібліотека, Молодіжна громадська організація «Молодіжна ініціатива» та Руслан Федина запросили голову Волинської обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги, кандидата біологічних наук, доцента Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» — Володимира Терлецького.

На семінарі були затронуті екологічні проблеми природних ресурсів Волині, утилізації відходів. Володимир Карлович розповів про організацію яку він очолює, запросив бажаючих вступити до неї.

Було б дуже цікаво почути думки стосовно нинішньої екологічної ситуації у нашому місті Нововолинську, а також міркування щодо наболілої для Нововолинська проблеми — впливу на екологічний стан міста заводу «Кроноспан УА», як і зазначолось у події від 27 квітня — Чи потрібно боротися з «Кроноспаном»?

Володимир Терлецький виявилось взагалі не знайомий з роботою підприємства «Кроноспан». Тому думок, міркувань та оцінок дати не зміг. Проте порадив куди звертатись коли бачите екологічну проблему або за інформацією.

Як все відбувалось дивіться на відео.

Куди звертатись коли бачите екологічну проблему або за інформацією, поради В.К.Терлецького.

1. В державну екологічну інспекцію. www.dei.gov.ua

2. Управління лісового господарства (якщо державний лісовий фонд). Державне агенство лісових ресурсів України

3. Управління дорожної служби Волинської області (якщо придорожні проблеми). Державне агенство автомобільних доріг України

4. Якщо проблема чи порушення в межах населеного пункту — в міську раду, є відділ зелених насаджень. На сайті Нововолинської міської ради інформацію про відділ знайти не зміг.

5. Державна екологічна прокуратура. Сайт прокуратури Волинської області.

А також на filipter@rambler.ru, e-mail голови Волинської обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги —  В.К.Терлецького.



реклама у Нововолинськ