Головна Новини Нововолинська Свято професійно-технічної освіти

Свято професійно-технічної освіти

200
0

11 травня на Театральному майдані м.Луцька відбулось свято професійно-технічної освіти, під час якого проходила виставка-ярмарок виробів, виготовлених у навчальних майстернях ПТНЗ.

Свято відкрив начальник управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Олександр Хомич, учасників та гостей свята також привітали депутати обласної ради, заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Віталій Карпюк та директор обласного центру зайнятості Раїса Кучмук, виконавчий директор ТзОВ АПГ «Пан Курчак» Костянтин Рубчев.

Нововолинське вище професійне училище презентувало всі професії, з яких здійснюється підготовка в училищі. Виставкова експозиція навчального закладу містила творчі та методичні напрацювання педагогів, фото світлини будівельно-оздоблювальних робіт, вишивані вироби, які у великому асортименті виготовили учні та майстри з професії кравець, вишивальник.

Різноманіття кулінарної та кондитерської продукції нововолинського ВПУ вразило відвідувачів свята – тут були й торти «Футбольний м’яч» та «Футбольне поле», святковий коровай до Євро 2012 і безліч тістечок та печива. Учні з професії офіціант, бармен оформили тематичний чайний стіл «Євро 2012», у середині якого юна офіціантка презентувала професію на англійській мові.

Свято супроводжувалось концертом кращих колективів художньої самодіяльності, серед яких виступило тріо Нововолинського ВПУ у складі Катерини Гречишникової, Марії Бойко, Ольги Макаряк та дует Віталія Денисюка і Катерини Гречишникової.

Нововолинське вище професійне училище отримало ІІ призове місце обласної виставки-ярмарки виробів, виготовлених у навчальних майстернях. Участь у виставці ще раз підтвердила належний рівень професійної майстерності учнів і педагогів училища, високу якість продукції, що виготовляється руками учнів та майстрів.

На Фото: виставку Нововолинського ВПУ оцінює управління і науки Волинської облдержадміністрації; експозиція Нововолинського ВПУ;  професія офіціант, бармен презентувала вишукані напої та коктейлі; виставка-продаж кулінарних і кондитерських виробів Нововолинського ВПУ; нагородження дипломом за зайняте ІІ місце в обласній виставці-ярмарку; вокальне тріо училища; дует.



реклама у Нововолинськ