Головна Новини Нововолинська На Нововолинську спецшколу виділили понад мільйон гривень

На Нововолинську спецшколу виділили понад мільйон гривень

198
0

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики обласної ради. Депутати розглянули питання розподіл додаткових дотацій з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів  та перерозподіл окремих видатків обласного бюджету. За рахунок трансфертів дотації вирівнювання з обласного бюджету спрямовано місцевим бюджетам області майже 39 млн. грн. Ці кошти будуть спрямовані на оплату  праці працівникам бюджетних установ, в тому    числі по бюджету м.Нововолинська для виплати заробітної плати працівникам Нововолинської спеціальної ЗОШ №9 1 196 000 гривень.
     Додаткова дотація з державного бюджету місцевим бюджетам в сумі 13,1 млн. грн. буде спрямована на покращення надання соціальних послуг найуразливішим верствам населення. Ця цільова дотація, зі слів заступника начальника головного фінансового управління ОДА Володимира Селедця,  потрібна реалізації соціальних ініціатив Президента України в частині модернізації соціальних служб – введення посад «фахівців із соціальної роботи» при центрах соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. В області планується  понад 400 таких посад.
    Депутати погодили розподіл ще 17 млн.грн. додаткової дотації з держбюджету. Ці кошти область отримала як стимулювання за  перевиконання планів зі збору  податків до держбюджету  та акцизу. Кошти надійшли до спецфонду обласного бюджету.
    В засідання взяв участь голова облради Володимир Войтович

Джерело – сайт Волиньради



реклама у Нововолинськ