Головна Новини Нововолинська Мер Нововолинська у відповідь на запит послав молодь – моніторити ЗМІ

Мер Нововолинська у відповідь на запит послав молодь – моніторити ЗМІ

236
0

Оригінальну відповідь на інформаційний запит щодо заходів, вжитих упродовж чотирьох місяців для збереження та розвитку української мови, дав молодіжним активістам Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков. Мер просто послав молодь моніторити засоби масової інформації.

Копію відповіді на інформаційний запит 16 липня у соціальній мережі виклав активіст молодіжного крила «Фронту змін» Антон Бугайчук, – повідомив власкор IA ZIK.

Власне, із нагоди Міжнародного дня рідної мови активісти звернулися до низки посадовців, серед яких голова ОДА Борис Клімчук, голова облради Володимир Войтович, ректор ВНУ Ігор Коцан, мери найбільших міст, із закликом до захисту української мови, зокрема, від суржику. І ось через чотири місяці попросили прозвітувати про виконану роботу.

Зокрема, у запиті до Нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова йдеться: «Минуло чотири місяці – час, за який Ви чимало зробили для збереження та розвитку української мови. Просимо повідомити нас про те, що зроблено Вами у справі збереження та розвитку української мови».

Щоправда, відповідь мера Нововолинська здивувала оригінальністю і, залежно від точки зору, хамством.

У документі за підписом Віктора Сапожнікова йдеться: «Шановні члени молодіжного крила партії «Фронту змін»! Вважаю похвальним ваше переймання захистом української мови. Згоден з вами також і стосовно того, що мною, як міським головою, «чимало зроблено для збереження та розвитку української мови».

«Підтвердженням зробленого вами висновку є моя повсякденна робота на цій посаді впродовж 16-ти років, що регулярно висвітлюється засобами масової інформації як місцевими (газета, радіо у варіантах проводового та FM, кабельне телебачення), так і регіональними (обласні газети, радіо, телебачення). Висвітлюється діяльність органів місцевого самоврядування і на сайті Нововолинської міської ради. Отже, здійснюючи моніторинг зазначених ЗМІ, ви можете одержати вичерпну відповідь на питання, яким цікавиться молодіжне крило «Фронту змін». Бажаю успіху», – порекомендував активістам мер Нововолинська.

Нагадаємо, торік мер Нововолинська Віктор Сапожніков став героєм проекту журналістських розслідувань «Хто тут живе?» телеканалу ZIK. Тоді телеканал повідомив, що міський голова мешкає у фешенебельному маєтку, який належить безробітному племіннику градоначальника.

Джерело: http://zik.ua

 



реклама у Нововолинськ