Головна Новини Нововолинська Євген Мельник: «Свобода» у Верховній Раді є цементуючим ядром опозиційних сил

Євген Мельник: «Свобода» у Верховній Раді є цементуючим ядром опозиційних сил

196
0

 

Фракція ВО «Свобода» у Верховній Раді України є цементуючим та акумулюючим ядром опозиційних сил у боротьбі з режимом Партії регіонів. Про це народний депутат від ВО «Свобода» Євген Мельник заявив на зустрічах з виборцями, які відбулися у містах Любомль, Володимир-Волинський, Нововолинськ 22 – 23 грудня 2012 року.

 Народний депутат під час зустрічі ознайомив виборців округу з першими днями роботи нового скликання парламенту, акцентувавши увагу на діях фракції ВО «Свобода». Євген Мельник поінформував присутніх про сина та батька Табалових – перших «тушок» у Верховній Раді цього скликання, а також торкнувся проблеми незаконного утворення фракції комуністами. 

 «Табалови зрадили своїх виборців, не дотримали свого слова, продовживши ганебну традицію «тушок». Тому «Свобода» вжила до них адекватні заходи протидії. Також, згідно закону, комуністи не мали право на формування своєї фракції, але зробили це, користуючись своєю дружбою з Партією регіонів Тому ми подамо підписи у Вищий адміністративний суд з вимогою скасувати таке рішення», – відзначив нардеп. 

 «Незважаючи на те, що у Верховній Раді є лише 37 депутатів-«свободівців», саме фракція «Свободи» виступає тим цементуючим акумулюючим ядром, навколо якого гуртуються депутати від «Батьківщини» та УДАРу в протистоянні з Партією регіонів та комуністами, – наголосив Євген Мельник. – Усі байки, що нібито комуністи боряться проти олігархів, безслідно розвіялися після їх голосування за уряд Азарова та спікера Рибака. У країні сформувався союз Партії регіонів та комуністів. На жаль, до цього блоку приєдналися і наші безпартійні самовисуванці з Волині – Івахів, Мартиняк, Єремеєв та Палиця, які раніше заявляли, що ніколи не будуть голосувати в унісон з Партією регіонів і підтримувати уряд Азарова». 

 Торкаючись проблем Володимир-Волинського округу Євген Мельник відзначив, що мешканців Любомльського району турбує проблема опалення через поганий рівень газифікації. У Володимирі-Волинському селяни скаржилися на низькі закупівельні ціни на молоко та неможливості реалізувати свою продукцію на ринку. У Нововолинську гостро стоїть проблема працевлаштування шахтарів. Зараз йде мова про скорочення робочих місць на шахтах. Заплановано закрити першу та п’яту шахту. У результаті цього на вулиці буде викинуто близько 2000 шахтарів. А це загрожує добробуту їх сімей. Також шахтарі скаржилися що на шахті №10 хочуть скоротити майже 200 людей. Працівникам ще з вересня не платять зарплату. Крім того, прозвучала проблема транспортного сполучення між містом Нововолинськ та селом Грибовиця, де порізники не виконують добросовісно своїх обов’язків.

 Також Євген Мельник розповів волинянам, що депутати від ВО «Свобода» готові співпрацювати задля вирішення конкретних проблем області з іншими депутатами, органами влади і місцевого самоврядування. 

 

Прес-служба Волинської обласної організації

Всеукраїнського об’єднання «Свобода»

 



реклама у Нововолинськ