Головна Новини Нововолинська Для тих, хто любить землю та здоровий спосіб життя

Для тих, хто любить землю та здоровий спосіб життя

256
0

З 2010 року у м.Нововолинську функціонує регіональне представництво Всеукраїнської громадської організації «Клуб органічного землеробства», головним завданням якого є зміна світогляду людей у відношенні до Землі, як до живого організму, повернення людям розуміння природного землеробства, вирощування екологічно чистих врожаїв при мінімальних затратах. Землеробство може бути не важкою, а цікавою і творчою працею, що приносить глибоке задоволення та радість, а також матеріальне благополуччя. Це є метою клубу ОЗ(органічного землеробства) 

Що може бути актуальнішим на сьогоднішній день, ніж щастя та здоров’я нас самих та наших дітей? А це результат способу життя людей. Дихати свіжим повітрям, споживати якісну здорову їжу, пити чисту воду – все це нам дає матінка-Земля! Необхідно тільки навчитись розуміти і правильно поводитись із Землею і вона віддячить щедрими врожаями, здоров’ям та душевним спокоєм.

 Органічне землеробство – це гармонія з Природою, відмова від препаратів, які мають неприродне походження. Це захоплюючий творчий процес по перетворенню своєї ділянки землі в райський квітучий куточок.

 

Ключовими моментами діяльності клубу ОЗ є:
-клубна система, що об’єднує членів клубу, забезпечує їм надання консультацій і відвідування безкоштовних семінарів;
-клубна продукція, що відпускається членам клубу за 10 % знижкою;
-торгова марка Клубу Органічного Землеробства, що дає можливість придбати справді якісний товар.
        

В клубі ОЗ можна отримати вичерпну інформацію про продукцію, методи і способи її застосування. Також в наявності є різноманітна література і відеоматеріали.

        

Кожну другу і четверту неділю місяця о 16 год. в приміщенні клубу органічного землеробства відбуваються зустрічі з бажаючими вести здоровий спосіб життя, знайти відповідь на ті питання, які хвилюють садівника-городника, поділитись досвідом і новою інформацією.

 

Клуб розміщений за адресою: м. Нововолинськ, вул. Кауркова 2 б. Телефон голови клубу Андрієнко Г.М.- 0679134419.

Раді вас бачити в клубі органічного землеробства!



реклама у Нововолинськ