Головна Новини Нововолинська Сльози влади не викликають жалості

Сльози влади не викликають жалості

204
0

Минулої п’ятниці  у прямому ефірі одного з провідних телеканалів України депутат, що представляє провладну більшість парламенту Інна Богословська розплакалась. І якби вирвати це й конкретний епізод із цілої кілька годинної передачі можна було б повірити у «дитячі» сльози одного з провідних спікерів Партії Регіонів, проте, чомусь у загальному контексті дискусії цей епізод виглядав аж надто награно.

Незважаючи, на всю серйозність теми, яку пан Шустер виніс, як головну для свого ефіру дискусія в чергове переросла у з’ясування стосунків і  пошук «головного крайнього», причому якщо депутатам бракувало аргументів вони, цю нестачу замінювали «голослівним слівцем» чим раз по раз викликали аплодисменти глядачів.

Дивлячись за напругою емоцій уже не хотілось плакати. Влада, яка відповідальна за ситуацію в Україні не вирішує реальні проблеми, а створює інші зовсім надумані. Немає в Україні «фашизму», за те є корупція, соціальна не справедливість та «криво суддя». Опозиція, яка мала б пропонувати суспільству нові ідеї, вийти з обговорення надуманих політтехнологічних заготовок влади, сама ж продовжила підігрувати регіоналам.

Панове опозиціонери, сьогодні скомпрометований міністр має піти у відставку. І це має бути зараз ключова вимога, бо органи охорони правопорядку не здатні захистити своїх громадян. І не важливо, хто заплатив «гопникам», головне інше, що міліція закривала очі на побиття ними мирних громадян і спокійно відпустила бандитів, міліція не зупинила пересування спеціалізованої техніки, а отже не виконала своїх функцій.

Такий міністр і така міліція платникам податків не потрібна, як і влада, яка створює надумані проблеми і «плаче» від неспроможності розв’язати реальні.

http://soroka2010.com.ua



реклама у Нововолинськ