Головна Різне На «аркаду» перед міськрадою знову потрібні кошти!?

На «аркаду» перед міськрадою знову потрібні кошти!?

170
0
 Перед вами внутрішня, як вбачається, частина аркади (піддашку) перед входом у міськраду. На яку, за деякими даними, було витрачено 150 000 грн., а за іншими, дещо менше. Вибачте, але за «кришталевої прозорості» дій державних службовців місцевої нововолинської владної команди, навіть я, не можу повідомити вам точної суми у яку обійшлося її будівництво для платників податків територіальної громади міста. 

Щоби довідатись про це, знову потрібно писати черговий інформаційний запит на ім’я міського голови.

У внутрішній частині аркади, цебто за вхідними її дверима, стіни були прикрашені «костко…», перепрошую керамічною плиткою. І чомусь та палитка, чи то обсипалась сама, чи то її вирішили замінити, можливо, на позолочену за наступну захмарну суму коштів із громадської каси.

Ну там, все чин-чином – у результаті проведення тендеру чи конкурсу із лотами та гризнею не менше, аніж поміж 20-ма конкурентами, які пропонували найдешевший варіант, змагаючись за цю роботу. Та і сама аркада, яку я іменував у своїй публікації «феодальною», пустила, схоже, тріщинки на облицюванні кожної колони. (див. фото)

У зв’язку із вищевикладеними фактами зі фотознімками, прошу начальство у міськраді Нововолинська, повідомити громаду за які гроші будуть поновлювати внутрішнє плиткове покриття стін – підрядники ліквідовуватимуть свій брак, як у випадку зі асфальтом перед міськрадою, чи ця робота буде проводитись за окремо складеним кошторисом?

Нетерпляче очікуємо відповіді на НВІПі..

А.Бідзюра, голова ГО «Україна + Польща», журналіст. Нововолинськ, Волинь

 



реклама у Нововолинськ