Головна Економіка Закопаємо-таки півмільйона! Продовження одісеї

Закопаємо-таки півмільйона! Продовження одісеї

168
0

У контексті завтрашнього спецвізиту в Нововолинськ голови ВОДА Б. Клімчука та його заступника О. Башкленка для вгамування, як вбачається, грандіозного скандалу із залученням 570 000 бюджетних гривень на надуманий ремонт «фігури солдата НКВД» вирішив подивитися й собі на міське «будівництво століття». Та ще й на тлі перешкоджання виконанню професійних журналістських обов’язків репортером Н. С. Камишниковою. Та ще й, як кажуть, її побиття, із заведенням кримінальної справи у міському відділку УМВС.

По дорозі, на бульварі Шевченка, досхочу надивився на «костку», якою викладені тротуари цієї славної вулиці, і яка почала масово руйнуватись, не витримуючи пішохідного навантаження. Можна подумати, що по ній щодня ходять не люди, а індійські слони чи скаче кавалерія. (на фото)

Якщо «косткою» нововолинського виробництва «маde in РБУ» невідомого, гм…, власника буде викладено ще й проблемний сквер біля приватного кафе «Міраж», теж не відомого поки що господаря, то це тому газді може дуже дорого обійтися. Якщо, за олігархічно-кримінальним звичаєм, він раніше терміну не злиняє на тропічні острови.

Прибувши на місце, із подивом зауважив, що працівники ПП «Сантехмонтаж», яка є генеральним підрядником і виконавцем робіт у злощасному сквері, одягнені не у робітничий спецодяг, а якесь різнокаліберне дрантя і схожі на випадкових людей із вулиці. (на фото)

Окрім того, як колишній інженер з охорони праці помітив, що на головах робітників не було касок, хоча всі вони вели навантажувальні роботи при допомозі підйомного крана.

Ну, і ну! Цікаво, а інструктажі з ТБ із ними щомісяця, під особистий підпис, ведуть? А щорічні медогляди та навчання на курсах стропальників, із видачею відповідних посвідчень, вони проходять? А податки державі ПП «Сантехмонтаж» платить?… Якщо ж ні – то завтра членам депутатської групи «Спільна думка» буде про що поговорити з найвищими очільниками Волині.

Бачите, «групі-18», не потрібно було мандрувати до Луцька. При правильному підході до поставлених питань наші обласні слуги самі завтра звітуватимуть перед вами у нашому Нововолинську. Нуказав же я на особистому прийомі у присутності трьох свідків у Волинській облдержадміністрації на Київському майдані, 7 пару років тому: «Борисе Петровичу! Із ким поведетесь – того й наберетесь». Ви не послухали. То й розсьорбуйте, що самі наварили.

А. Бідзюра, голова ГО «Україна + Польща», Нововолинськ



реклама у Нововолинськ