Головна Новини Нововолинська “Львівська Жінка” намагається повернути приміщення через суд

“Львівська Жінка” намагається повернути приміщення через суд

176
0

Господарський суд Волинської області розглядає справу за позовом ПП «Радіоорганізація «Львівська жінка» до підприємця Леоніда Климовича про усунення перешкод у користуванні майном, – інформує «Під прицілом»..

Зокрема представники «Львівської жінки» хочуть, аби підприємець звільнив 141 квадратний метр приміщення у Нововолинську на проспекті Перемоги, 2а. Мовляв, раніше там була базова станція, а тепер Климович неправомірно займає це приміщення.

Своєю чергою, представник відповідача Сергій Сафулько запевняє, що Климович займає це приміщення цілком правомірно. Мовляв, коли закінчився термін договору оренди приміщення «Львівською жінкою», його передали на баланс житлово-комунальне об’єднання Нововолинської міської ради. А через деякий час міськвиконком виніс його на тендер, в якому і переміг Климович. Тож, на підставі цього тендеру з підприємцем був підписаний договір оренди цих приміщень. Тому, за словами Сафулька, перебування його там цілком правомірне.

Однак засновник радіоорганізації «Львівська жінка» Ігор Желізко запевняє, що приміщення передавалося радіоорганізації в довічне користування, оскільки ним користувався засіб масової інформації. Чоловік стверджує, що Климовича з приміщення необхідно виселити.

Нагадаємо, що декілька років тому в результаті рейдерських атак було знищене мас-медійне підприємство «Радіоорганізація «Львівська жінка» та викрадене його майно. Ігор Желізко запевняє, що зловмисники ходили по квартирах та брехали людям, що «Львівська жінка» змінила назву, тому треба переоформити договір. Таким чином, Желізко запевняє, що ця псевдофірма вкрала в радіоорганізації 12 тисяч договорів з абонентами.

Відтак, тепер Ігор Желізко намагається відновити роботу Нововолинської філії радіостанції «Львівська жінка».

«Люди згодом зрозуміли, що їх обдурили і почали масово до нас звертатися. Ми боролися, як могли, щоб втриматися на плаву, і ми це зробили. А коли ми відновлювали магістралі, то на мене здійснили напад і нанесли 15 ножових поранень. Вже всі тоді знали, що це шахраї і злочинці», – запевняє в залі суду Желізко.

Утім для того, аби відновити роботу мас-медійного підприємства, «Львівській жінці» необхідно повернути приміщення базової станції.

Щоправда, у судовому розгляді справи поки оголосили перерву. Адже необхідно достеменно розглянути подані документи та вивчити наявні в судовому архіві провадження, що мають стосунок до справи, що розглядається.

Джерело: http://p-p.com.ua



реклама у Нововолинськ