Головна Новини Нововолинська Працівники підприємства волинського нардепа Сергія Мартиняка скаржаться на жахливі умови праці

Працівники підприємства волинського нардепа Сергія Мартиняка скаржаться на жахливі умови праці

234
0

Після того як волинський олігарх Сергій Мартиняк отримав депутатський мандат, на його підприємстві знизили заробітну плату та погіршилися умови праці.

Про це у коментарі власкору «Вголосу» розповіли працівники цеху забою і переробки птиці у Нововолинську, який є структурним підрозділом ТзОВ «Птахокомплекс «Губин», АПГ «Пан Курчак» і контролюється народним депутатом з Волині, самовисуванцем Сергієм Мартиняком.

Зокрема, працівники, котрі працюють у забійному цеху в місті Нововолинськ, скаржаться, що з осені 2012 року, після того як Сергій Мартиняк став народним депутатом, умови роботи на їхньому підприємстві суттєво погіршилися. «Робота у нас завжди була нелегка. Але справжні проблеми виникли тоді, як Сергій Мартиняк став народним депутатом у жовтні 2012 року.

Приблизно тоді ж керівником підприємства призначили Тетяну Львову. З того часу наша заробітна плата знизилася з 3000-3500 гривень, до 2000-2500 гривень. Хоча минулого року обіцяли навпаки підняти. За зміну, яка триває по 16 годин, доводиться забивати по 30-35 тисяч голів птиці. Люди не витримують такого ритму і поступово звільняються з роботи, бо від перевтоми у них пухнуть руки та виникають інші проблеми зі здоров’ям.

Однак, керівництво на це особливо не зважає і продовжує експлуатувати робочу силу», – розповіли працівники власкору Вголосу. Раніше працівники вже скаржилися на порушення тривалості робочого дня депутатам Волинської облради.

Джерело vgolos.com.ua, фото vidomosti-ua.com



реклама у Нововолинськ