Головна Новини Нововолинська Віктор Сапожніков: “Медичне забезпечення покращилося”

Віктор Сапожніков: “Медичне забезпечення покращилося”

192
0

Міський голова Віктор Сапожніков вважає, що машина «швидкої» з міста може приїхати до хворого в селищі за 10 хвилин. “Це все через необізнаність, дезінформацію. Селищний голова чомусь не пояснював, або не зміг пояснити людям, я змушений це сьогодні робити“, – прокоментував «медичний бунт» у селищі мер міста на окремій прес-конференції, на яку, до слова, журналістів «НВІПу», найбільш популярного сайту новин у місті, не запросили. Примітно, що на прохання депутата селищної ради приїхати до селища під час мітингу міський голова не відгукнувся, посилаючись на справи, а для прес-конференції час знайшов.

“Різні питання задавалися: “Вот вже закрили “швидку допомогу”, “вот вже “швидка допомога” нас не обслуговує. Вже меблі виносять, вже лампочки викручують”. Це абсолютно не підтверджується, цього нема” – сказав міський голова.

Тим часом депутати селищної ради зібрали підписи для проведення позачергової сесії, на якій хочуть заслухати керівника обласного ЦЕМДМК Олега Куца, головного лікаря Нововолинської ЦМЛ Віктора Мороза, міського голову Віктора Сапожнікова, завідувача селищної амбулаторії Галину Ковальчук та керівника міського ЦПМСД Ольгу Попіко. Тепер слово – за селищним головою, адже саме він, згідно із законом, скликає сесію. Закон не забороняє зібрати сесію навіть через день після такого звернення, а якщо мер не реагуватиме 14 днів, депутати мають право скликати сесію самостійно.

Як пункт невідкладної допомоги виглядав 9 січня зранку, дивіться на відео:



реклама у Нововолинськ