Головна Новини Нововолинська Увага! Бойкот Партії Регіонів у Нововолинську

Увага! Бойкот Партії Регіонів у Нововолинську

176
0

Нововолинськ приєднується до всеукраїнської акції протесту “Всеукраїнське пікетування регіоналів”, яка проводиться 12 січня у десятках міст по всій Україні!

Всім не байдужим вийти на центральну площу міста 12 січня на 15 годину. 

Ціль нововолинської акції показати жителям міста, які фірми та компанії належать представникам Партії Регіонів та не купувати їхні товари та послуги

Так як купуючи ці товари ви фінансуєте Партію Регіонів, Януковича та всю існуючу владу! А саме ця влада винна у застосуванні сили проти мирних жителів, у побитті студентів, у прикриванні та небажанні встановлювати винних цих побиттів. А також у непідписанні угоди про асаціацію з ЄС та, як наслідок, повної економічної залежності від Росії, у рівні корупції у країні та всіх економічних бідах. 

Можливо після подібних акцій наші нововолинські регіонали вилізуть із кущів, у які вони сховалися відразу після початку масових акцій протесту по всій Україні та вже більше місяця не вилазять звідти в надії, що все затихне, та покажуть жителям міста нововолинська з ким вони: з народом чи з злочинною владою? Саме час визначитися! Інакше народ відвернеться і від вас і від ваших бізнесів. Будете самі купувати свої товари та ходити у свої нічні клуби..

Україна вже ніколи не буде, такою як була 2 місяці тому! Занадто багато подій відбулося, акції протесту не затихають та не зменшуються, вони тільки посилюються, перейшовши із Майдану в Києві у міста по всій Україні. Конфлікт тільки наростає і останні події з побиттям Луценка та десятків протестувальників вчора вночі це тільки підтверджує. 

Питання зміни влади це тільки питання часу. І  вам, нововолинські регіонали, пора зробити свій вибір, поки ще не пізно. 

Файл для друку, можна його завантажити, роздруквати на своєму принтері на розповсюдити біля свого будинку, на своїй вулиці, у своєму районі міста:

Завантажити PDF

Слава Україні! 

ПС

Відео на тему громадянського опору, раджу переглянути:



реклама у Нововолинськ