Головна Економіка Інвестиції у промисловість Волині

Інвестиції у промисловість Волині

206
0

Компартію давно потрібно заборонити!

1941 рік. Говорить Луцьк: Комуністична партія поздоровляє мешканців області з Новим роком і Різдвом Христовим. В тюрмах міста Луцька, Львова та інших містах Західної України, були розстріляні тисячі політв’язнів. Комуністичний режим розтоптав культуру, закривав храми, священників вивозив до Сибіру, хлібовиробника загнав на трудодні. 30% населення Волині вивезли в Сибір! Компартія випуская «Рабучею газету» тиражем 300 тисяч примірників.

В той же час, дуже потрібна газета «Сільські вісті» виходить тиражем 180 тисяч. Де комунуісти беруть кошти випускати газету, яку розкидають по поштовим ящикам безкоштовно? Працює золото партії, яке вивезено в 1890 році — допомога Росії до речі!

В своїх газетах комуністи називають мене, моїх синів, моїх онуків неофашистами. Страшніші за фашистів, по історії — це комуністи. Фашисти не знущались над своїм народом, а комуністичний режим заселив Сибір Українцями.

За круглим столом перший Президент України Л.М. Кравчук назвав комуністів Холуями. Це не холуї, Леонід Макарович, це мавпоподібні створіння, де бачать харчі, туди й біжать. Голуб, редактор газети «Вільна Україна», яка друкується в Бандерівському регіоні, називає Патріарха Київського і всієї України-Руси — Філарет-самозванець. Таких комунстів назвати українцем неможливо.

Релігія з народом вже тисячі років, а ви, комуністи, розстріляли Царя, захватили владу. Народ Західної України боровся проти турок, мадярів, Польської шляхти, проти комуністичного режиму, боровся за свободу! Через триста років Україна здобула незалежність, а ви, «комуняки», знову штовхаєте Україну у російське рабство! Чечня завойована російською імперією не здається до цієї пори, бореться за свободу та незалежність. За злодіяння компартії над Волинським народом, над всім народом України, компартію давно потрібно заборонити. Де ви юристи, історики, патріоти України? Не мовчіть!

Екстрасенси розкривають злочини…

При боротьбі за владу, кандидати мають прихильників і противників, а також суперників. Противників розганяють кийками, водою, сльозоточивим газом, а от суперників — відстрілюють, якщо він явно претендує на високу посаду. В такі списки попав Чорновіл, Гонгадзе (багато писав), Кушніров та багато інших. Знайти замовника вбивства неможливо, високі посади не допускають розкриття злочину. По телебаченню показували «Боротьбу екстрасенсів». Десять років тому була вбита дівчина, слідчі злочину не розкрили, а екстрасенси назвали вбивцю. В США через 29 років екстрасенс вказав вбивцю. Нашим екстрасенсам потрібно було із п’яти (5) фото рук (кість руки і долоні) визнати руку зірки. Фото рук були різні, хороших і не дуже. Із п’яти екстрасенсів, визначили із сумнівом, а от один екстрасенс, дивлячись на фото кисті руки і долоні сказав: “Це рука жінки. 40 років, має дві дочки і має коханця”. Ведучий запитав екстрасенса про п’яту руку ви нічого не сказали, екстрасенс махнув рукою і сказав, що це вбивця при тому євнух. Рука (кисть) була вбивці Чикотило, тому він і знущався над жінками. Екстрасенс володіє Божим даром.

Для того, щоб дізнатись хто замовив вбити Чорновола, Гонгадзе, Кушнірова, потрібно звернутись до екстрасенсів. Вони точно вкажуть замовників вбивств, а також вкажуть замовників побиття на Майдані. Виведуть на чисту воду всіх. Після такого засідання екстрасенсів і його оголошення, другий чи третій подумає замовляти вбивство, чи сідати довічно.

На похоронах А.С. Пушкіна Ю. Лермонтов написав вірша:
Есть, есть грозный суддя,
И вы наперстники разврата,
Пред вами суд и правда

Звернення до Президента.

Україна має плодородну землю, яка заростає бур’яном. Україна має розширену залізницю, проте за кордоном закупляє «електрички». На Україні проживає працелюбний український народ, але роботу чомусь змушений шукати за кордоном! Країна живе у злиднях! Сорок років стажу — пенсія прожиточна. На мінімальну зарплатню можна тільки виживати!!! На ліки ціна піднебесна, Закон про медичне страхування не прийнятий. Більше людей помирає, чим народжується. Більше п’яти мільйонів українців покинули рідну землю шукаючи роботу…

Україна має Верховну раду, Президента з його адміністрацією, свій Уряд. Ці великі державні структури не створюють ні законів, а ні робочих місць. Турбуються тільки про себе, недоторканність, вседозволенність, кругова корупція, шикарне будівництво маєтків, дач, мисливських угодій.

Заможні держави Західної Європи запропонували Україні вступити у Євросоюз. Депутати, члени уряду, розробляли якісь постанови, Анна Герман і та, пересаджували комуністів на російські авто, вони були за митний союз. Прогресивна молодь, студенти, зібрались в Києві, щоб підтримати Президента в підписанні угоди з Євросоюзом. Перед виборами В.Ф. Янукович говорив: “Почую кожного”. Він побив кожного, звинуватив, арештував і засудив. Від Євросоюзу вимагав 160 мільярдів євро, а з Росією зійшовся на 15 мільярдах долларів. Що Януковичу пообіцяв Путін, що він перебіг на сторону Росії — невідомо.

Росія виділила Україні 15 мільярдів долларів на розвиток власної економії. Необхідно розвивати промисловість. В Кореї закупили «електрички», які в дорозі замерзли! Пора виготовляти пасажирські вагони зовсім іншої конструкції. Низька посадка вагона. стійкіша рівновага. На колісну пару встановлювати два вагони. Вага вагона становитиме 10-12 т., а не 22 т. Стик рейок перекрити, стуку коліс на стиках не буде, колесо котитиметься плавно (маю креслення). Зменшиться витрата електроенергії, збільшиться швидкість (160-200 км./год.).

Пальне дороге. Фермеру потрібен електротрактор. Аккомуляторна батарея, що використовується для шахтних електровозів служить 12-15 років. Таку батарею встановити на колісний трактор Т-20, сорок кінських сил. Сім годин роботи, 8-10 годин зарядка. Безцінна знахідка для феремера і літом, і зимою.

На Волині зупинено п’ять молокозаводів. Ферми В.Р.Х. в селах зруйновані, село без роботи. На Волинь завозять молочні продукти з Херсонщини, Полтавщини, Сумщини — дуже велика економія!!! Волинь багата дощами, великі сіножаті, багато річок, озер, трава росте в пояс. На Волині вигідно тримати ферми В.Р.Х. В Нововолинську проживають шахтарі, їм потрібно (щоб мати здоров’я) не тільки м’ясо, а й молоко. Діти, наше покоління росте, вживають різні йогурти. Щоб ліквідувати цю молочну прогалину, розробив бізнес план. Завіз у Києв міністерство АПУ, адміністрацію Президента, губернатору Волині Б.П. Клімчуку. Горбенко відповів, що десь щось будується. Із 15 мільярдів виділити 500 мільйонів долларів. За ці кошти побудуються ферми В.Р.Х. в 10-12 областях. Щоб забезпечити Нововолинськ молоком, виділити Іваничівському району 5 мільйонів долларів. Через 10 років кошти будуть повернуті. Всі податки будуть сплачуватись. Появляться робочі місця, село почне працювати та жити. Ферми побудують в 15 селах. Триста робочих місць. Заробіток 1,5 – 3 тисячі гривень/місяць.

Звертаюсь до голови Нововолинської міськради Сапожнікова В.Б., а також до районної ради Іваничівського р-ну щоб звернулись разом з головою облдержадміністарції Клімчуком Б.П. до Президента України В.Ф. Януковича, щоб уряд виділив кошти в сумі 5 мільйонів для будівництва ферм В.Р.Х. в іваничівському районі.

Віктор Федорович, якщо ви не почуєте мене, а ваш уряд не виділить Іваничівському району 5 мільйонів долларів на будівництво ферм В.Р.Х., я звернусь до Міжнародного банку реконструкцій і розвитку.

Кармело Віктор Гаврилович, тел.: (096) 353 0220. Нововолинськ, Волинь.



реклама у Нововолинськ