Головна Новини Нововолинська Кидався з ножем на пасажирів, щоб не платити у маршрутці

Кидався з ножем на пасажирів, щоб не платити у маршрутці

208
0

Житель міста Нововолинська відмовився оплачувати проїзд у маршрутному таксі, спровокував конфліктну ситуацію, в результаті якої потрапив на лаву підсудних, – повідомляє інтеренет-видання «Під прицілом».

Будучи напідпитку, хуліган їхав у маршрутному таксі разом зі своєю співмешканкою та її дитиною, за яку й відмовився платити. Після довгих сперечань з водієм, у інших пасажирів увірвався терпець, і тепер уже вся маршрутка просила чоловіка оплатити дорогу. У відповідь дебошир почав лаятись та погрожувати розправою двом пасажирам. А після того, коли всі вийшли, дістав ніж і почав кидатись на молодиків. Одному з них таки трохи дісталось, правда на щастя він обійшовся лише прорізаною курткою.

Потерпілі звернулись із заявою до міліції, а потім і з позовом до суду.

При розгляді справи в суді хуліган стверджував, що саме потерпілі були напідпитку в момент інциденту і самі йому погрожували. Заявляв, що хворий і має малолітню дитину, а також те, що вживав алкоголь уже після шарпанини, за його словами «знімав стрес».

Проте змістовного обґрунтування його слова не мали, і ніяк не вплинули на вирок суду.

Отже, Нововолинським міським судом розбишаку засудили до 3,5 років позбавлення волі за статтею хуліганство.

До речі, раніше вже неодноразово сидів за крадіжку, також був засуджений умовно, проте кілька разів не з’являвся на реєстрацію.



реклама у Нововолинськ