Головна Новини Нововолинська Увага!!! Самозванці видають себе за рибоохорону!

Увага!!! Самозванці видають себе за рибоохорону!

284
0

Офіційна відповідь від прес-служби Волиньрибоохорони на нашу статтю “Браконьєри чи рибоохорона?

Волиньрибоохорона повідомляє, що останнім часом до управління рибоохорони надходять повідомлення від громадян, коли невідомі люди видають себе за інспекторів рибоохорони та на цій підставі проводять вилучення з водойм заборонених знарядь лову, риби та інших водних біоресурсів, вимагають гроші з громадян, погрожуючи складанням адміністративних матеріалів.

Зокрема, 02.03.2014 р. в низці Інтернет видань («Під прицілом» http://p-p.com.ua, «Новини Нововолинська» http://nvip.com.ua/ та ін.) з’явилось повідомлення про те, що жителі селища Литовеж Іваничівського району спостерігали за людьми, які за їх словами займались браконьєрством. Чоловіки використовували автомобіль марки «Нива» зеленого кольору та надувний човен. Незаконні знаряддя лову вони вилучали на р. Західний Буг. 

Очевидці викликали міліцію, пресу та самооборону. Один із підозрюваних у браконьєрстві розповів, що він є помічником рибоохорони і навпаки вилучив сітку з річки, а рибу випускав у воду. Посвідчення при собі не мав, ім’я особи, яка його уповноважила займатись перевіркою, не повідомив.

Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Волинській області з’ясувало особу затриманого та офіційно повідомляє, що Демчук Олександр Іванович, ніколи не працював державним інспектором рибоохорони та не є громадським інспектором Волиньрибоохорони.

Звертаємо вашу увагу, що під час проведення рибоохоронних рейдів інспектори рибоохорони на вимогу громадян зобов’язані пред’явити службові посвідчення співробітників Волиньрибоохорони.

У разі виникнення підозри стосовно осіб, які проводять дії пов’язані з проведенням рибоохоронних рейдів (вилучення з водойм заборонених знарядь лову, риби та інших водних біоресурсів, складанням адміністративних матеріалів) терміново повідомляти в управління рибоохорони за допомогою цілодобових телефонів «гарячої лінії» (0332) 24-35-77, моб. 067-360-78-40 або в органи внутрішніх справ.

Прес-служба Волиньрибоохорони



реклама у Нововолинськ