Головна Новини Нововолинська Дві поножовщини за пару днів!!!

Дві поножовщини за пару днів!!!

142
0

08.03.2014 року у чергову частину Нововолинського МВ УМВС поступило повідомлення від чергового лікаря швидкої допомоги Нововолинської ЦМЛ про те, що до них доставлено громадянина Р. 1989 року народження, жителя міста Нововолинська, з попереднім діагнозом ножове поранення.

Пізніше, о 23:35 від лікаря Нововолинської ЦМЛ було отримано додаткове повідомлення про те, що громадянину Р. поставлено діагноз: дві проникаючі колото-різані рани черевної порожнини з пошкодженням печінки, товстої кишки, внутрішньо черевна кровотеча. Відкрито кримінальне провадження, тривають слідчі дії.

Пару днів раніше, в ніч з 04.03 на 05.03.2014 року, в будинку по вулиці Гагаріна, громадянин А. перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, усвідомлюючи значення і суспільно-небезпечний характер власних дій, керуючись метою умисного протиправного заподіяння смерті людини, під час конфлікту з громадянином П.. який раптово виник на грунті особистих неприязних стосунків, застосувавши ножа, якого мав при собі, наніс потерпілому декілька ударів ножем в шию, чим спричинив потерпілому тілесні ушкодження у вигляді різаної рани шиї з ушкодженням судин трахеї, що призвело до втрати крові та спричинило смерть потерпілого.

Джерело Нововолинський МВ УМВС України у Волинській області.



реклама у Нововолинськ