Головна Корисне Панасівка знову бунтує проти «Кроноспану»

Панасівка знову бунтує проти «Кроноспану»

202
0

Жителі Панасівки знову взялися за боротьбу з «тирсовим монстром» – підприємством «Кроноспан». Кажуть, змінилася влада – є хоч якась надія, що їх врешті-решт почують.

Питання екології, на яку так жваво плює з високої труби ядучий «Кроноспан», цього року на звіті міського голови підняла Леся Дубик, член координаційної ради ВО «Майдан». Вона ж і зібрала людей на компактний мітинг. Проте цього разу селяни налаштовані рішуче: зібрати підписи, створити незалежну комісію, скооперуватися з жителями сусідніх сіл і «туманними» мікрорайонами міста. А тоді вже можна і дороги перекривати, і міську владу «стимулювати». Як не як, а гуртом і батька легше бити.

А тим часом «Кроноспан» димить – люди дихають… Повітря отруєне, а тирса відчутно осідає в горлі вже через десять хвилин перебування в селі (самі переконалися!).

На цьому проблеми від «Кроно» не закінчуються. Селяни, які живуть біля дороги до підприємства, кажуть, що вантажні авто, які прямують на завод, “і мертвого розбудять“. Страшенний пил, розбиті дороги, сліди від життєдіяльності водіїв, які стоять у черзі по півдоби – то тільки півбіди! Будинки і сарайчики тріщать по швах від неймовірної вібрації, а люстри описують кола. 



реклама у Нововолинськ