Головна Різне Приблизно вісім тисяч гривень видурив у волинян 21-річний житель Володимир-Волинського району!

Приблизно вісім тисяч гривень видурив у волинян 21-річний житель Володимир-Волинського району!

134
0

До чергової частини нововолинського міського відділу міліції почали надходити заяви від громадян про вчинення щодо них шахрайських дій.

З’ясувалося, що зловмисник, представляючись працівником банку, пропонував населенню послуги з надання кредитів. З цією метою спритник подав оголошення у засоби масової інформації. Аби отримати кредит, попередньо на його рахунок потрібно було перерахувати відповідну суму – від 250 до 500 гривень. Зрозуміло, що чоловік не мав ніякого стосунку до надання позики, адже в банківській установі не працював.

Провівши низку оперативно-розшукових заходів, дільничні інспектори міліції встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 21-річний житель Володимир-Волинського району. Уже зареєстрували п’ять таких фактів“, – повідомив заступник начальника Нововолинського МВ В’ячеслав Мартинюк.

Слідче відділення Горохівського РВ УМВС України у Волинській області відкрило кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Джерело: Волинський портал.



реклама у Нововолинськ