Головна Новини Нововолинська 1 червня – змагання з автослалому на кубок “Drive 2 Нововолинськ”!

1 червня – змагання з автослалому на кубок “Drive 2 Нововолинськ”!

272
0

1 червня в нашому місті пройдуть змагання із автослалому на кубок “DRIVE 2 Нововолинськ”. Подія відбудеться на площі В. Чорновола (перед міською радою). Організатори запрошують усіх автомобілістів України та інших країн взяти участь у цікавому та видовищному змаганні.

Початок змагань – о 12:00. Пробні заїзди, реєстрація та роз’яснення правил і положень змагань — з 9:00 по 11:00. Грошові (стартові) внески від кожного учасника – 50 грн. Чим більше учасників, тим більший призовий фонд для переможців. Також будуть нагороди від спонсорів змагань. Структуру призів і нагород буде оголошено на відкритті автослалому.

Реєстрація учасників.

Учасником автослалому може стати водій, який зареєструвався на участь у змаганні. Реєстрація учасників відбудеться 1 червня на площі В. Чорновола з 9:00 по 11:00. Максимальна кількість учасників — 50. Попередня реєстрація проводиться за тел.: (067) 922 33 44, (093) 679 53 69, або через анкету, яку необхідно заповнити та надіслати на електронну адресу drive2nv@gmail.com

Умови реєстрації:
1. Учасник змагань обов’язково має мати з собою документ, що посвідчує особу — водійські права.
2. Учасник автослалому має пройти тест на алкоголь, який організатор забезпечить перед початком змагань.
3. Учасник змагань повинен отримати довідку, що авто, на якому він буде змагатись, має допуск до змагань. Довідка видається в день змагань, з 9:00 до 11:00, після огляду автомобіля учасника кваліфікованими спеціалістами від «BOSCH Service Формула».
4. Учасник ознайомлюється із правилами змагання – Регламентом. Заповнюючи анкету, ставить свій підпис, що з ними погоджується.
5. Учасник змагань повинен внести грошовий (стартовий) внесок та отримати значок від організатора змагання — “Учасник змагань із автослалому на кубок “DRIVE 2 Нововолинськ“. Кошти збираються у призовий фонд Кубка для грошової винагороди, яку отримають переможці автослалому. Розмір внеску – 50 грн.

Правила та положення (регламент), схему змагань, анкету реєстрації учасника можна завантажити тут або у групі Вконтакті drive_nv

Автослалом («фігурне водіння», «швидкісне маневрування») – гонки на час по розміченій стійками (конусами, покришками) території зі складною трасою (круті повороти, змійки, розвороти на 180 градусів заднім і переднім ходом, і т. п.). Водієві необхідно добре відчувати габарити свого автомобіля, вміти маневрувати заднім ходом, точно дозувати тягу на ведучих колесах, вибирати найкращу траєкторію руху, володіти прийомами стабілізації і швидкісних розворотів. Завдяки низьким швидкостям і відсутності твердих перешкод автослалом в основному проводиться на серійних автомобілях (без каркасів безпеки), гонщик пристебнутий звичайним триточковим ременем. У колишньому Радянському Союзі його придумали для професійних цивільних водіїв, щоб стимулювати підвищення навичок управління автомобілем. Для учасників, причому не тільки спортсменів, а й простих любителів, розробили кілька типових «фігурок», наприклад, «бокс», «дворик» або «колодки», які фактично відтворювали найбільш проблемні випадки, що виникають у звичайних міських умовах.

Схема траси:

 

Рекламна політика Кубку DRIVE 2 Нововолинськ.

За місяць перед початком турніру організатор формує призовий фонд змагань. Після закінчення збору коштів та інших цінностей, які складатимуть цей фонд, перед початком змагань, оголошуються нагороди та призи, які отримають переможці.

Спонсори та учасники змагань мають право на рекламу. Рекламною територією учасника є автомобіль, на якому буде змагатись водій. Авто перед змаганнями має пройти реєстрацію. Спонсори діляться на інформаційних і тих, що формують призовий фонд. Інформаційні спонсори рекламують змагання до їх початку, на що отримують рекламу від турніру, а саме — можливість розмістити банер або плакат на місці події і періодично оголошуються ведучим під час проведення змагання. Обсяг реклами інформаційних спонсорів становить 10% рекламної площі та 20% рекламного ефіру ведучого.

Спонсори, що формують призовий фонд змагань, рекламуються інформаційними спонсорами, отримують 90% рекламної площі на змаганнях та 80% рекламного ефіру ведучого. Організація, підприємство, фірма, юридична чи фізична особа, яка внесла у призовий фонд найбільше коштів (цінностей), набуває статусу Головного спонсора. Головний спонсор отримує найбільше реклами від змагань і разом з організаторами нагороджує переможців.

Звертаємось до всіх любителів автомобілів: приєднуйтесь до клубу, до формування призового фонду змагань. Започаткуймо у нашому місті цікавий та видовищний турнір!

Організатори: МГО «Молодіжна Ініціатива», автоклуб «DRIVE 2 Нововолинськ». Змагання проходять за сприяння міської ради та міського голови.

Головний спонсор: «BOSCH Service Формула»

Спонсори: «Волинь Мото», депутат обласної ради Євген Недищук, мережа магазинів «Для Вас» і «Смак», «АВМ автозапчастини до бусів і мінівенів», Автосервіс АІР, кафе «Лев», «Cвіт автоскла», нац. служба доставки «ІнТайм», кінозал «Рідний Край», підприємці: В’ячеслав Лабутін, Олександр Лісовський, С. Міщанчук.

Кожному учаснику перегонів – у подарунок комплексна перевірка авто від “BOSCH Service Формула” з видачею протоколу діагностики, до якої входить:
– зчитування кодів несправностей (діагностика блоків управління двигуна);
– перевірка системи освітлення та світлової, звукової сигналізації;
– перевірка механічних органів управління (функціонування педалей зчеплення і гальма, механізму перемикання передач);
– перевірка рульового управління (герметичність (гідравлічної системи), легкість ходу і люфт рульового колеса);
– перевірка рівня, якості та інтервалу експлуатації моторного мастила;
– перевірка рівня і щільності охолоджуючої рідини;
– перевірка рівня гальмівної рідини на вміст вологи;
– перевірка рівня робочої рідини гідропідсилювача;
– перевірка клинового ременя (знос і натяг);
– огляд двигуна і трансмісії на наявність слідів підтікання рідин;
– огляд системи випуску ВГ на наявність пошкоджень і корозії;
– огляд гальмівної системи на знос і негерметичність;
– перевірка роботи двигуна (шуми, димність і т.д.);
– перевірка стану амортизаторів (герметичність);
– перевірка глибини профілю шин, знос і огляд на пошкодження;
– повна діагностика ходової частини



реклама у Нововолинськ