Головна Новини Нововолинська Запрошуємо на судове засідання

Запрошуємо на судове засідання

152
0

На ім’я голови громадської організації «Україна + Польща» Анатолія Бідзюри надійшла повістка зі Нововолинського міського суду. Причиною є його заява до міської прокуратури про публічні нецензурні висловлювання заступника міського голови А. М. Сторонського, які він дозволив собі на адресу активістів у громадському місці – приймальні найпершої особи міської ради.

Стало відомо, що А. Сторонський побував у міському суді, куди його викликали із другої спроби. Перша закінчилась нічим бо у той день заступник відбув до Луцька в одноденне відрядження, про що було повідомлено у міськвиконкомі Нововолинська. Відомо, також, що А. Сторонський заявив свідків, адвоката та написав клопотання. Враховуючи безпрецедентність даного випадку, навіть у масштабах держави Україна, коли третя в ієрархічній структурі місцевої влади посадова особа міського самоврядування дозволила собі висловлювання нецензурною лайкою стосовно членів та керівників політичних партій і громадських організацій, запрошуємо всіх бажаючих громадян міста.

Судове засідання відбудеться в середу, 14 травня 2014 року о 9 год. 30 хв. у міському суді, що знаходиться по вул. Гагаріна, 14 у залі № 3.

Запрошуємо, також, журналістів і телеоператорів, репортерів та фотокореспондентів міських і обласних засобів масової інформації.

Заступник голови ГО «Україна + Польща» Василь Ковальчук.



реклама у Нововолинськ