Головна Новини Нововолинська Блок-пост 51 окремої механізованої бригади обстріляли!

Блок-пост 51 окремої механізованої бригади обстріляли!

158
0

Публікуємо допис громадського активіста Костянтина Зінкевича. Без коментарів, просто просимо допомагати нашим хлопцям.

Рабів є дуже багато. Без хазяїна не мислять себе купа можновладців,які збоку навіть виглядають впевненими у собі.
Можливо, тому їхні діти і зяті не є мобілізовані, а “понти ганяють” у спортзалах та працюють у затишних кабінетах? Хтось шукає хазяїна, а хтось бере відповідальність на себе.
Більшість керівників, на яких у теперішній важкий час за звичкою озираються люди, є тупий і в той же час хитрий “совок”.

А ті матері та жінки українських бійців, які сьогодні у Володимирі-Волинському перекрили дорогу на знак протесту, таки мають рацію.
Тільки, на жаль, дехто з них просто хоче забрати свого солдата додому. А варто взяти за горло кожного начальничка, щоб придбав хоч одного бронежилета для вбереження одного життя.
А то, ****, штаби виборчі організовують, круглі столи порошенки, тимошенки, бля, з бандитами і дідами “совковими” збирають… 
Нема фінансування, кажуть. А й не треба! Вийми свої обкорумповані гроші і придбай радіостанцію портативну. Бо твій син, ****, не служить чомусь, а сьогодні вночі вже блок-пост 51-ї бригади обстріляли! Бо погана координація в армії через відсутність нормальних засобів зв”язку, приладів нічного бачення. Скільки гробів має прийти до твоїх сусідів, щоб тобі дійшло? 
Мрієш на посаді залишитись? То організуй збір коштів для військових у своїй установі, а тоді побачимо. 
Вказівок нема, кажете… А їх і не буде! А ніж у спину, чи на Донеччині, чи на Волині,- цілком можливо.



реклама у Нововолинськ