Головна Новини Нововолинська Волинські бійці “відбивалися” від нового комбрига

Волинські бійці “відбивалися” від нового комбрига

160
0

Нагадаємо, що після трагедії під Волновахою командира 51-ої ОМБР В. Яцківа було відсторонено від командування. Як зустріли солдати звістку про призначення нового командувача – пряма мова активіста Романа Мартинюка:

– …В дорозі нас наздогнала незвичайна новина – командувач Сухопутних військ України генерал Пушняков представив нового тимчасового командувача бригади. Нашого командира Яцківа В.В. тичасово відсторонено від керування бригадою. Солдати та офіцери зустріли цю новину із серйозним незадоволенням. Хлопці обступили генерала і навіть намагалися його пошарпати, розбили йому телефон! Нам особисто довелося мати коротку розмову із генералом Пушняком та його колегою генералом Размазніним. За 5 хв знайомства перший викликав однозначну огиду в мене особисто. Було бажання навіть послати цього хамуватого “командира”! В результаті генерали відлетіли…

Тут приводжу кілька фото із нашого рейсу. Не було натхнення фоткати більше…хлопці були не в гарному гуморі. Стільки крові і горя – а генералам пох..й. Іхня поведінка і погляди не висловлювали жалю і розкаяння. Вони вирішили зробити комбрига крайнім у цьому горі. Але ми іх попередили, що не дай Боже!..

Тим часом ще один громадський активіст – Костянтин Зінкевич – повідомляє:

Мами та жінки бійців у цей момент уже знаходяться в приміщенні Міноборони. Журналісти зможуть їх там зустріти.

Сьогодні о 12.00 привезли груз 200 (17 тіл загиблих) на Рівненський полігон.

Тільки що там відстороненому комбригу полковнику Яцківу стало погано… ледь дихає. Реанімаційна бригада везе його у лікарню м. Рівного. Наші хлопці їдуть з ним.

У Володимирі зараз перебуває буквально кілька військовослужбовців. До них подзвонило Високе Командування і наказало придбати 17 поховальних вінків і підписати від Високого Командування і привезти на полігон. Про те, де взяти гроші на це, Високе Командування не сказало.
Добре, що місцева влада швиденько допомогла- придбали і підписали.
Маразм не закінчується…



реклама у Нововолинськ