Головна Корисне Нововолинці: суботній результат – 5275 гривень!

Нововолинці: суботній результат – 5275 гривень!

190
0

У суботу вже втретє активісти МГО “Молодіжна ініціатива” на Центральному ринку провели акцію зі збору коштів для нововолинських бійців. Нагадаємо, за кошти, зібрані 25 травня, закуплено 4 бронежилети і передано солдатам, а за 5 червня зібрали 6300 грн.

Наш суботній результат –  5275 грн = 2 бронежилети + 1075 грн “решти”. За “решту” можна купити бронежилет (потрібно 1025 грн) або ж використати на прилад нічного бачення, який коштує 140 доларів (потрібно ще 600 грн).

Зв”язувалися з нашими розвідниками, які працюють у Київській області. Кажуть, що для них бронежилет – потреба не першочергова, просили прилад нічного бачення, бо без нього працювати просто нереально. Бійці залишились “сиротами”, бо товаришам із Хмельницького, Львова, Тернополя постійно присилають спорядження, а нашим – ніхто нічого… Хто бажає допомогти розвідникам, які працюють без належних інструментів і в формі, яка розлазиться – пишіть до нас на пошту: redactor@nvip.com.ua

Тим не менше, за допомогу землякам дякуємо! Як завжди – відео про те, як відбувається збір коштів та публічний підрахунок грошей на камеру.




реклама у Нововолинськ