Головна Новини Нововолинська Нововолинець підтримує терористів

Нововолинець підтримує терористів

146
0

На сході України йде неоголошена війна з Росією, на якій у боротьбі з терористами гинуть кращі сини нашої держави. У той час, коли все місто збирає кошти на бронежилети призовникам (дехто віддає останні гроші, щоб зберегти комусь життя), у нашому місті живе й чудово себе почуває комуніст Олег Філінюк, який активно підтримує терористів та сепаратистів! 

Тільки подивіться, що він пише на cвоїх сторінках у соціальних мережах – в “Одноклассниках” та “Вконтакті“!

Сьогодні, 25.07 о 20:28 в “Однокласниках” він розмістив пост із закликом до всіх терористів із СНГ терміново приїхати в Україну, (поки відкритий кордон) та воювати проти “хунти”:

“В Донбассе идет война. Все на помощь! Призывайте добровольцев из стран СНГ.! Нужны профессионалы! Времени не много с 27 начнётся полномасштабная война. Пока открыта часть границы. Пусть идут все кто против фашизма.”

В інших постах дана особа активно підтримує терористичні організації: “ДНР”, “ЛНР” та “Новоросію”, а також називає законно обрану владу у Києві “хунтою” та “фашистами”. 

Доречі, пан Філінюк працює на одній із нововолинських шахт! Не так давно шахтарі вирішили допомогти нашим солдатам та погодилися віддати на бронежелети свій одноденний заробіток. Було зібрано більше ста тисяч гривень. От тільки зібрані гроші до сьогодні “зависли у повітрі“.

Чому такі люди продовжують ганьбити Нововолинськ? Чому місцеві прокуратура та СБУ не реагують? Чи підтримка тероризму, державна зрада та посягання на територіальну цілісність України у нас вже не караються?

Цитата з коментаря користувача “НВІПу”, який спонукав мене до написання даної статті: 

… Прошу Вас наступне, допоможіть бо сили вже немає слухати щоранку в шахтному автобусі, як  мешканець нашого міста пан Філінюк паплюжить на своїй сторінці в однокласниках нашу армію, державу, підтримує російські ролики з висміюваннм українців. Так соромно і образливо, якщо хтось має можливість з вас в місті поставити його на місце і притягнути до ганебної громадської відповідальності яби вклонилась Вам в коліна і предала своєму сину. Що  вдома також є патріоти і бійці за Вас діти. Щиро дякую всім хто, як може робить добру справу для наших дітей які на Сході. Хай господь Вас благословить…

Володимир Стасюк, root



реклама у Нововолинськ