Головна Новини Нововолинська Першого червня відбулося відкриття авторизованої станції Бош Авто Сервіс «Формула».

Першого червня відбулося відкриття авторизованої станції Бош Авто Сервіс «Формула».

160
0

Символічно, що в перший день літа місто вперше отримало можливість вивести бізнес СТО в регіоні на новий рівень.

«Рішення про приєднання до мережі Bosch Service було прийняте під час поїздки до Німеччини. Якість надання послуг і високий рівень професіоналізму фахівців СТО Bosch Service справили на нас настільки сильне враження, що ідея організувати аналогічний сервіс для автомобілістів Нововолинська виникла сама собою. Ми впевнені, що міжнародна експертиза мережі Bosch Service – це той ключ до успішного розвитку бізнесу автосервісу в нашому регіоні, який ми шукали», – каже власник СТО «Формула» Богдан Бадзюнь.

Відкриття Бош Авто Сервісу збіглося з проведенням регіональних змагань з автослалому на кубок «Drive 2 Нововолинськ», і всі учасники мали можливість пройти комплексну діагностику своїх авто, а призери змагань отримали від Генерального партнера змагань СТО «Формула» грошові винагороди, сертифікати на сервісне обслуговування та картки постійних клієнтів.

На самій же церемонії відкриття Бош Сервіс були присутні не тільки представники ЗМІ та співробітники Bosch, а й власники інших СТО Бош Сервіс в Західному регіоні і клієнти СТО «Формула».

СТО «Формула» працює в м. Нововолинськ з 2000 року. Сьогодні силами 6 професійних технічних фахівців станція обслуговує понад 300 постійних клієнтів. До спектру послуг станції входять:
– Технічне обслуговування та ремонт легкового і вантажного транспорту;
– Діагностика та ремонт електронних систем управління: бензинових двигунів, дизельних двигунів, гальмівної системи, ходової частини;
– Ремонт двигунів, підвіски, заміна ременів ГРМ;
– Регламентне обслуговування автомобілів: заміна мастил, фільтрів, свічок запалювання, охолоджуючої і гальмівної рідини;
– Продаж і післяпродажне обслуговування запчастин Bosch;
– Діагностика та ремонт автоматичних і механічних коробок передач, зняття, дефектування й установка АКПП;
– Ремонт гідроблоку АКПП; діагностика та ремонт електронних систем управління АКПП;
– Діагностика та ремонт коробок передач вантажних автомобілів.

Нагадаємо, мережа СТО Bosch Service – найбільша в світі незалежна мережа станцій технічного обслуговування, заснована компанією Bosch в 1921 р. На сьогодні мережа налічує близько 16 000 підприємств в понад 150 країнах, зокрема і в Україні. Наразі в Україні надають послуги 106 авторизованих станцій Бош Сервіс.

Первый Бош Авто Сервис в Нововолынске стал Генеральным партнером региональных соревнований по автослалому



реклама у Нововолинськ