Головна ЗМІ “На бронежилети” почали збирати шахраї

“На бронежилети” почали збирати шахраї

176
0

Тільки-но надійшла інформація від Жовтневої селищної ради: невідомі збирають на бронежилети тим хлопцям, яким ми вручили “броню” ще позаминулого тижня! Кому – війна, а кому – матінка рідна! Інформація достовірна: спритники побували в перукарні, ходили по самозабудові… Довірливі люди кажуть, що гроші здали, а от кому – пояснити не можуть!

Застерігаємо: передавайте гроші на амуніцію тільки тим людям, яким довіряєте! В місті Нововолинську та селищі Жовтневому офіційно збирають кошти волонтери МГО “Молодіжна ініціатива”. Є також підприємці-волонтери, збирають для своїх дітей батьки. У всіх волонтерів МГО “Молодіжна ініціатива” є відповідне посвідчення з печаткою та підписом голови! Усі надходження публікуються у цьому звіті, використання коштів відображається тільки тоді, коли бронежилет доставлено солдатові. Організація звітує тільки про ті кошти, які передані її волонтерам.

Передавайте кошти тільки тим людям, яким довіряєте, або батькам солдатів. Звісно, окремі випадки шахрайства – не привід звинувачувати всіх волонтерів у крадіжці коштів. Будьте пильними!

Олександр Топорівський



реклама у Нововолинськ