Головна Новини Нововолинська ФК «Волинь» орендувала півзахисника Сергія Політила

ФК «Волинь» орендувала півзахисника Сергія Політила

184
0

Луцька «Волинь» орендувала півзахисника Сергія Політила та півзахисника Володимира Польового із дніпропетровського «Дніпра». Про це інформує прес-служба ФК «Волинь» повідомляє «Волинська Правда».

Так, 26-річний Сергій обрав собі у «Волині» ігровий номер 8.

Довідка «ВП».

Сергій Політило народився 9 січня 1989 року у Нововолинську.

У 2002 році Сергій Політило почав навчатися футболу в школі РУФК (Київ). 2006 року скаути «Чорноморця» звернули увагу на молодого півзахисника, який демонстрував гідний рівень гри вже на той час. Чекаючи нагоди пробитись до «основи» «Чорноморця», у вересні 2008 року Сергій став гравцем овідіопольського «Дністра», де провів кілька місяців на правах оренди. Після цього гравець почав частіше задіюватися в матчах одеського клубу і згодом став гравцем «основи».

В липні 2013 року футболіст перейшов з «Чорноморця» до «Дніпра».

З 2004 по 2008 рік Сергій Політило грав за юнацькі збірні України різних вікових категорій, провівши за них понад сорок матчів.

Крім того, луцька «Волинь» посилила склад півзахисником Володимиром Польовим. Відомого 29-річного футболіста орендовано із дніпропетровського «Дніпра». У «Волині» Володимир вибрав ігровий номер 14. Довідка «ВП»

Польовий – вихованець запорізького футболу. У 9-му класі переїхав до Києва та продовжив навчання в академії Павла Яковенка. Уклав контракт з київським «Динамо», однак у динамівській формі відіграв лише дві офіційні зустрічі у складі третьої команди. Натомість здобував досвід дорослого футболу у складі команди «Борисфен-2» з Борисполя.

2002 року повернувся до Запоріжжя, де з 2004 року грав у складі основної команди запорізького «Металурга».

6 січня 2011 року підписав контракт з київським «Арсеналом», де виступав протягом двох з половиною сезонів, поки «каноніри» не знялися з чемпіонату через фінансові причини. У січні 2013 року уклав угоду з донецьким «Металургом». Влітку 2014 року підписав трирічний контракт з дніпропетровським «Дніпром».

Протягом 2000–2002 залучався до складу юніорських збірних команд України U-16 та U-17, за національну збірну України зіграв 5 матчів.

Вітаємо футболістів у дружній сім`ї волинських «хрестоносців» і бажаємо успішної гри!



реклама у Нововолинськ