Головна Новини Нововолинська Нововолинські волонтери зустрілися з Ігорем Гузем

Нововолинські волонтери зустрілися з Ігорем Гузем

164
0

Сьогодні в приміщенні благодійного фонду “Нововолинський центр допомоги військовим” нововолинські волотери та їх любомльські колеги поспілкувалися з нардепом Ігорем Гузем.

Волонтери порушили перед народним депутатом низку питань: “єдине вікно” для спрощення отримання документів військовими та членами їх сімей; свавілля вищих військових чинів; підтримка сімей волинських бійців; “волонтерське” шахрайство; критична ситуація з пальним для поїздок на схід тощо.

Зокрема, виконавчий директор “Нововолинського центру допомоги військовим” Борис Бабійчук подав пропозицію про створення “єдиного вікна” для учасників АТО та їх сімей, де будь-яку довідку можна було б отримати без оббивання порогів та довгих кабінетних черг.

Валерій Курстак – волонтер, який кожного тижня відвозить передачі на східний фронт, – зауважив, що пального для поїздок катастрофічно не вистачає (попри розповіді голови ОДА Гунчика про міфічні 30 тонн для волонтерів), бійці 14 бригади не мають багатьох найнеобхідніших речей. “Саме тому небхідно якнайшвидше скликати сесію обласної ради. Не в кінці березня, а зараз – щоб кошти, які виділені на бригаду, максимально швидко надійшли на рахунки”.

Ігор Гузь пообіцяв сприяти у всіх питаннях, попросив усі скарги на військових командирів адресувати йому – нардеп із депутатськими зверненнями скеровуватиме їх за належністю.

Волонтери сподіваються, що зустріч пройшла недаремно, але оцінюють її зі скепсисом: подякуюють за співпрацю лише тоді, коли будуть плоди – конкретні результати.

***

А тим часом волонтери центру допомоги…

написали перші 120 листів на великі підприємства із проханням про допомогу 🙂



реклама у Нововолинськ