Головна Влада Про вшанування Героїв Майдану. Відповідь міськради

Про вшанування Героїв Майдану. Відповідь міськради

128
0

Нами, членами Громадського Люстраційного комітету міста, було написане клопотання міському голові Нововолинська В. Сапожнікову про облаштування підсвітки на стенді загинулих на Майдані Героїв. Як це було зроблено у Луцьку та Володимирі.

За підписом його заступника В. Рожелюка, ми отримали відмову.

Дозвольте, пане Рожелюк, але ми до вас не зверталися! Рівень не той. Ви служите міському голові, а ми у міру своїх сил – територіальній громаді міста. Розуміємо, що на місці стенду, у надії на зміну часів, таким чином, міська влада намагається зарезервувати місця для власних зображень. Які знаходились там донедавна. Дозволимо собі сказати, особисто вам і «господарю»: зміни часів не буде! Відбудеться повна, безповоротна і абсолютна ротація місцевих владних посадових керівників у Нововолинську. А також, міськрадівської команди – виконавців чужої волі та беззаконних забаганок владних держиморд. Підуть зі своїх теплих місць прокурори і судді, міліціонери та працівники спецслужб. Та ті, що не пройдуть люстраційних процедур українського народу – партноменклатурники, КГБісти, служителі режиму Януковича і організатори переслідувань учасників Майдану та визвольних змагань за волю України. Хабарники, злодії, збирачі податей і мит у школах та дитячих садках. «Відкатники», розкрадачі бюджетів і організатори неправедних тендерів. Торговці маргарином і «рішали». «Смотрящіє» і вимагачі та інша нечисть, що заважає жити українському народу.

Виникають й інші запитання, у форматі відповіді від місцевої влади Нововолинська на наш інформаційний запит. Наприклад, оті два біг-борди, що на них колись Віктор Борисович, у личині «а-ля колорадо», поздоровляв мешканців Нововолинська із Днем перемоги. Де нині заходиться реклама приватних торгових організацій його однодумців та, як вбачається, дольових бізнес-партнерів. На них ви, Володимире Дмитровичу, почепите свою, биту у вашому службовому кабінеті фізіономію чи зображення свого печерно-викопного шефа?

Голова Нововолинського Громадського Люстраційного комітету В. Мигас
Члени В. Павлюк, А. Бідзюра, В. Ковальчук



реклама у Нововолинськ