Головна Новини сайту Інформація про шахтарський “люстраційний мітинг” виявилася неправдивою (ОНОВЛЕНО)

Інформація про шахтарський “люстраційний мітинг” виявилася неправдивою (ОНОВЛЕНО)

168
0

Обіцяного мітингу та народної люстрації керівництва ДП «Волиньвугілля», що анонсувалися на п’ятницю 13-го, не відбулося, – пишуть “Волинські новини”.

Після появи цього оголошення в ЗМІ і “червона”, і “незалежна” профспілки шахтарів відхрестилися від організації.

Гірники скаржаться на те, що воно не враховує їхніх думок та зловживає своїм службовим становищем. Акція протесту під назвою «Сьогодні – він, а завтра – ти» нібито мала відбутися у п’ятницю біля приміщення ДП «Волиньвугілля». Втім, голова незалежної профспілки на шахті “Бужанська” Богдан Макарчук запевнив, що під стіни ДП «Волиньвугілля» він прибуде – аби на власні очі побачити, хто організатор мітингу. Нам Макарчук повідомив, що близько 15:20 проїжджав повз приміщення державного підприємства, однак жодної людини там не було. Натомість, у приміщенні ДП «Волиньвугілля знаходилося до 10 людей. Ніхто з них не погодився надати коментар та пояснити, чому він прибув у ДП «Волиньвугілля».

Як вдалося з”ясувати “НВІПу”, це були охоронці, звезені керівництвом з усіх шахт.

Складалося враження, що хлопці прибули про всяк випадок на захист начальства. Один із них нарікав на те, що потрібно працювати, а не мітингувати. На питання, чого ж він прийшов на мітинг, відповів, що на роботі. До речі, про всяк випадок за парканом стояла і міліцейська автівка.

Нагадаємо: за інформацією голів профспілок, неправдиву інформацію про черговий шахтарський мітинг та народну люстрацію керівництва ДП «Волиньвугілля» посіяла журналістка Наталія Камишникова за допомогою одного з сайтів.



реклама у Нововолинськ