Головна Соціум Шахтарі продовжать протести: обіцяні кошти не надійшли в казначейство

Шахтарі продовжать протести: обіцяні кошти не надійшли в казначейство

126
0

Станом на 13:00 гроші для погашення заборгованості зарплати шахтарям за грудень у казначейство не надійшли. Цю інформацію шахтарям озвучив мер міста Віктор Сапожніков. Він також нагадав гірникам, що кошти за грудень повинні були з’явитися до кінця завтрашнього дня, тому закликав не панікувати, а зачекати один день, – пише “Буг“.

В той же час очільник міста запевнив, що про будь-які зміни буде інформувати шахтарів. На це громада відреагувала вкрай критично та негативно. Думки гірників розійшлись, частина з них налаштована радикально і вимагала продовжити перекривати дороги та митницю вже сьогодні.

Інша частина підтримала думку губернатора області й виступала за те, щоб усе-таки зачекати надходження обіцяних коштів. Між гірниками виникли суперечки, тому ситуацію вирішили взяти у свої руки профспілкові лідери, які виступили перед громадою.

За їхньою ініціативою відбулось голосування, більшість підтримали те, щоб продовжити мітинг завтра 0 09:00 під стінами міської ради, і за необхідністю відновити перекриття доріг.



реклама у Нововолинськ