Головна ЗМІ Міліція встановила учасників масових заворушень

Міліція встановила учасників масових заворушень

184
0

Журналістам стали відомі деталі інциденту, який трапився під час запланованого профілактичного рейду міліції спільно із підрозділами Нацгвардії в місті 21 березня. Працівниками міліції з громадської безпеки здійснюються подальші активні дії щодо пошуку осіб, причетних до порушень громадського порядку в місті 21 березня, – пише “Буг“.

Більша частина осіб уже встановлена, оформлені відповідні адміністративні матеріали і скеровані до Нововолинського міського суду. В процесі розгляду судом вказані особи будуть викликані для надання пояснень і подальшого притягнення до відповідальності.

“З неповнолітніми особами, які у цей час перебували у громадському місті, проводяться профілактичні бесіди та роз’яснювальна робота, – повідомив заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки Нововолинського міськвідділу міліції В’ячеслав Мартинюк.

Адміністративна відповідальність передбачає: штраф у розмірі від трьох до семи неоподаткованих мінімумів доходів громадян, громадські роботи до 60 годин, якщо ж порушення є систематичне – можливий адміністративний арешт до 15 діб.

На минулому тижні блоком міліції громадської безпеки було проведено два рейди із залученням спеціальної роти міліції приданих сил на підставі розпорядження начальника МВС України у Волинській області. В результаті профілактичних заходів було складено 34 адміністративних протоколи, які стосувались порушень благоустрою, дрібного хуліганства, нецензурних висловлювань, куріння в громадських місцях, розпивання спиртних напоїв у громадських місцях.



реклама у Нововолинськ