Головна Новини Нововолинська Труп жінки пролежав у квартирі цілий тиждень

Труп жінки пролежав у квартирі цілий тиждень

140
0

У нашому місті тіло жінки похилого віку було виявлено в замкненій квартирі, яке пролежало близько тижня після смерті, – пише “Буг“.

Проживала жінка одна у багатоповерховому будинку на Шахтарському мікрорайоні, мала психічні відхилення, тому перебувала на обліку в лікарні. Сусіди жінки почули неприємний запах з її помешкання, звернулись до дільничного інспектора міліції. Він, у свою чергу, зв’язався із родичами жительки, які відімкнули двері.

На місце події прибула оперативна група правоохоронців, медики та працівники пожежно-рятувальної частини. У квартирі був нестерпний запах, тому для того, щоб винести тіло, рятувальники використовували дихальні апарати стисненого повітря, – про це повідомив заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки міськвідділу міліції В’ячеслав Мартинюк та начальник Державної пожежно-рятувальної частини № 5 Нововолинська Руслан Безека.

Ознак насильницької смерті та тілесних ушкоджень виявлено не було. Наразі триває дезінфекція та дії щодо ліквідації трупного смороду в квартирі.



реклама у Нововолинськ