Головна Новини Нововолинська “Мажорний” скандал: прокуратура вимагає знести котеджі у Павлівському заказнику

“Мажорний” скандал: прокуратура вимагає знести котеджі у Павлівському заказнику

134
0

Як кажуть, вода камінь точить. Низка наших візитів, звернень, спільна робота з телеканалом “ictv” та самостійне розслідування журналістів “Нововолинського інформаційного порталу” дали результат: прокуратура каже, що ділянка, на якій стоять котеджі, захоплена самовільно, і вимагає знести будівлі.

Встановлено, що на землях лісового фонду Павлівського лісництва державного підприємства «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» товариство з обмеженою відповідальністю «Павлівське мисливське господарство» спорудило будинки відпочинку й гараж без жодних правовстановлюючих документів на лісову ділянку та дозволу на проведення будівництва, – повідомляють “Волинські новини” із посиланням на прес-службу прокуратури області.

Оскільки товариство незаконно зайняло цю ділянку, облаштувало на ній нові споруди та безоплатно використовувало землі лісового фонду, прокуратура району скерувала позов до господарського суду Волинської області з вимогою знести усі незаконно споруджені будівлі й привести ділянку в первинний стан.

Як повідомляв “Нововолинський інформаційний портал” раніше, Павлівське мисливське господарство взяло в користування ліс на 25 років, а 2 роки тому в Павлівському заказнику почали зводити елітні котеджі. Вочевидь, для впливових мисливців-багатіїв, бо звичайних людей туди не пускають.

Також повідомлялося, що засновники приватної фірми «Павлівське мисливське господарство» – бізнесмени з Нововолинська. Фірма не лише взяла 5 тисяч гектарів лісу з держлісгоспу — вони ще тихцем забрали в мисливців землю: болотно-польові угіддя, 2 тисяч гектарів.



реклама у Нововолинськ