Головна Новини Нововолинська Неповторна атмосфера та емоції , котрі залишаються з тобою

Неповторна атмосфера та емоції , котрі залишаються з тобою

814
0

2 Травня 2015 року відбувся культурний захід «Art day» , де поети – початківці зібрались разом з відчайдушними музикантами у Молодіжному центрі «Нові крила» , що у місті Нововолинськ.

У даному дійстві брали участь не тільки учасники мистецької зустрічі , але й просто поціновувачі хорошої музики та римованого слова. Молодь – котра під час перипетій політичних – не забуває про мистецтво є важливою силою нашої країни. Незважаючи на те , що у Павла (співорганізатора зустрічі) не працював мікрофон – офіційно запросити до сцени першого учасника згодом все – таки вдалося.

У той момент , коли на годиннику циферблат показав декілька цифр, а саме 17: 25 – Наталія Тарковська – зуміла створити власними словами затишну атмосферу . Її вірші були про вельми знайоме кожному.

Своїм позитивним настроєм Мойсей Карпусь – зумів шалено підбадьорити. Чого тільки вартує його посмішка , та меланхолічний, легкий голос – мені не зрозуміти.

Ще один виступ , котрий закарбувався у пам’яті кожного. Марія Дорощук – персона , котра легким дотиком до металевих струн зуміла розвіяти агонію моєї душі.

Генії – є всюди. Одну річ я зрозумів випадково : у Нововолинську їх сотні. Молодий та романтичний Денис Розенгарт виконав декілька хітів , котрі особисто кожному припали до серця.

Олександр Копанчук – поет , який мене відверто вразив. Завдяки його віршам – я зумів моментально повернутись у період зими, котра змінила кожного українця.

На сам кінець , молода група «Провокація» , яскраво показала свою майстерність цілій аудиторії слухачів.

Подібний культурний захід у місті Нововолинськ відбудеться зовсім скоро( приблизно через один місяць) іншої мистецької концепції. Простір не тільки для поетів, музикантів, але й для художників, та фотографів , – обіцяють нам у найближчому майбутньому організатори «Art day».

Дімітар Загірний
Фото з соціальних мереж https://vk.com/mrz_nov



реклама у Нововолинськ