Головна Різне Гірники перекрили “львівську” трасу

Гірники перекрили “львівську” трасу

180
0

Гірники шахти № 10 “Нововолинська”, яким заборгували зарплату за чотири місяці, доведені до відчаю. У знак протесту відсьогодні розпочинають безстрокову акцію протесту, перекриваючи дорогу перед мостом через річку Західний Буг, – пише “Буг“.

Сьогодні о 09:00 працівники шахти зустрілися із керівництвом підприємства із надією почути позитивні новини. У відповідь отримали обіцянки, мовляв, гроші поступлять на рахунки до 20 травня. Представники керівництва намагались домовитись із шахтарським колективом про відтермінування мітингу – протестувати, якщо кошти не надійдуть до 20 травня. Аргументуючи це також тим, що наближаються свята і люди будуть обурені незручностями на дорозі.

Гірники не пішли на компроміс і більшість проголосувала за те, щоб розпочати перекриття дороги уже сьогодні. Проте, зазначили, що у період святкових днів (з 8-го до 11-го травня) протестувати не будуть.

Основна вимога шахтарів – пришвидшити виплату заборгованості по заробітній платі, забезпечити умови подільної праці на копальні. Окремі працівники заявили, що уже певний період не мають змоги платити за комунальні послуги. На що Петро Солоп відповів, що це питання підійматиме перед владою міста, адже саме в її компетенції посприяти вирішенню цієї проблеми.

 



реклама у Нововолинськ