Головна Новини Нововолинська Нововолинського квартирного крадія затримали в Ковелі

Нововолинського квартирного крадія затримали в Ковелі

162
0

У поле зору громадян чоловік потрапив під час спроби проникнути в чуже помешкання. Зловмисник обґрунтовано підозрюється у вчиненні двох квартирних крадіжок на території міста.

До Ковельського міськвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що в дворі одного з будинків невідомий світить ліхтариком у вікна. Під час виїзду на місце слідчо-оперативна група помітила чоловіка, якого в подальшому доставили у міськвідділ.

Під час поквартирного обходу правоохоронці встановили, що в одну із квартир намагалися проникнути шляхом віджиму балконного вікна. А при огляді території в дворі будинку в траві міліціонери знайшли пару рукавичок, зубило та долото.

Спритником виявився 35-річний раніше судимий житель Нововолинська. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Чоловіку судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. До слова, зловмисник обґрунтовано підозрюється у вчиненні двох квартирних крадіжок на території міста.



реклама у Нововолинськ