Головна Новини Нововолинська Хлопець гуляв містом із пакетом набоїв

Хлопець гуляв містом із пакетом набоїв

178
0

Близько 18-ї години дільничні інспектори міліції Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області вилучили у 23-річного місцевого жителя пакет із магазином до АК-74 і 30 патронів калібру 5,45 мм, – повідомляють у міліції.

– Згодом за згодою чоловіка у його помешканні вилучили п’ять магазинів до АК-74, по одному магазину до АК-47 та один магазин до РПК. Деякі з магазинів були повністю споряджені, тож загалом виявили ще більше 150 патронів калібру 5,45 і 7,62 міліметра. Знахідки направили в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області для проведення експертизи, – розповів начальник нововолинського міськвідділу міліції Ярослав Соломонюк.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами і вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство, в ході якого буде встановлено походження боєприпасів. Чоловіка не затримували, але за вчинене йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.



реклама у Нововолинськ