Головна Новини Нововолинська “Гарбузюк має піти у відставку”, – Гунчик

“Гарбузюк має піти у відставку”, – Гунчик

170
0

Голова Волинської ОДА Володимр Гунчик під час оперативної оперативної наради, 18-го травня, офіційно заявив про те, що директор ДП “Волиньвугілля” повинен написати заяву на звільнення, пише інтернет-видання «Буг».

“Я повністю підтримаю стратегію міністерства у частині приватизації шахт, але вважаю, що це має відбуватись у відповідості з програмою яка буде подана на розгляд Кабміну по кожній шахті окремо”, – наголосив Володимир Гунчик.

Щодо ДП “Волиньвугілля”, то воно буде реорганізоване у шахтоуправління. Голова ОДА підтвердив, що всі рішення по розбудові шахти №10 “Нововолинська” прийняті на рівні міністерства.

Під час робочого візиту голови Волинської ОДА у Міністерство енергетики та вугільної промисловості було обговорено ряд питань, які стосуються вугледобувних підприємств. Попередні домовленості із шахтарями щодо виплати заборгованості будуть вирішені на цьому тижні.

“Мною сьогодні буде підписане подання про зміну керівника ДП “Волиньвугілля”, я не буду підтримувати його кандидатуру, це було обговорено із профільним міністром. Прошу Віктора Сапожнікова почути мою позицію, в мене є ціла низка звернень від працівників шахт”, – заявив Володимир Гунчик.



реклама у Нововолинськ