Головна Події Декомунізація по-нововолинськи

Декомунізація по-нововолинськи

217
0

Ці мозаїчні панно із серпами, молотами та гербами неіснуючого СРСР знаходяться не де-небудь, а у самісінькому центрі Нововолинська – майдані Незалежності. Таким чином «виховуючи» у патріотизмі і любові до України школярів та молодь міста під час російсько-української війни. Та чхати хотіли на «Закон України про декомунізацію» місцеві владні керівники!

Президент, Прем’єр-Міністр, депутати Верховної ради із її Головою? Ну, і що вони нам зроблять? Ми, місцева феодальна знать, як скажемо – так і буде!

Якщо на будинку школяра мозаїчне зображення вождя та червоні галстуки совєцької піонерії міська влада сяк-так замазюкала цементним розчином, то тут вони красуються у всій своїй пишності – доярка і колгоспник-тракторист, червоний партизан і комуністичний парторг, червоноармієць у будьонівці і свинарка…

Внизу – стела із нещодавно полеглими у боротьбі із комуністичною заразою українськими героями, під синьо-жовтим державним Прапором, встановленим борцями Народного Руху іще в далекому 1991 році. Із Днем конституції України, шановні співвітчизники!  

Анатоль Бідзюра, голова ГО «Україна + Польща». Нововолинськ



реклама у Нововолинськ