Головна Новини Нововолинська Завтра – суд над бійцями 51 бригади

Завтра – суд над бійцями 51 бригади

148
0

Завтра, 10 липня, об 11 годині у Володимир-Волинському суді розпочнеться чергове судове засідання над 22-ма бійцями 51-ї ОМБР, яких військова прокуратура звинувачує у відмові від несення обовязків військової служби в бойовій обстановці за попередньою змовою групою осіб” (ст. 409 ККУ). Про це йдеться на сайті ГО «Борці за справедливість».

Громадські організації Волині закликають підтримати морально та фінансово цих героїв, які, рятуючи свої життя, вимушені були відступити на територію Росії. Небайдужих до долі бійців, які захищали цілісність країни під кулями та «Градами» й побували в російському полоні, прохання прийти до будівлі Володимир-Волинського суду та своїм патріотичним духом та незламною волею підтримати наших Героїв та дати зрозуміти, що громада Волині стоятиме доти, доки Феміда не винесе справедливе рішення.

“Повірте мені, як захиснику цих хлопців: це не їх судять – це в їхніх особах всіх наших бійців судять. Мені та іншим адвокатам підтримка не потрібна, а от бійцям – дуже. Я розумію, що засідань буде ще багато, вони переносяться, зриваються і це дратує,але бійці повинні відчувати підтримку”, – каже один із адвокатів підсудних Василь Нагорний.



реклама у Нововолинськ