Головна Новини Нововолинська Учасникові АТО хочуть вдруге відмовити в наданні землі, – проект рішення

Учасникові АТО хочуть вдруге відмовити в наданні землі, – проект рішення

140
0

Депутати міської ради завтра на черговій сесії можуть укотре відмовити учасникові АТО Олександрові Мосейчуку в праві отримати земельну ділянку для будівництва. Про це йдеться в проекті рішення:

“Відмовити Мосейчуку Олександру Олексійовичу, як учаснику АТО, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Кисіля у зв’язку з тим, що рішенням міської ради від 3червня 2011р.№7/8 земельні ділянки по вул. Кисіля продаються виключно на земельних торгах крім земельних ділянок, які безкоштовно виділені у власність виключно пільговим категоріям громадян (багатодітні сім’ї, понад п’ятеро дітей).”

Олександрові депутати відмовляють уже друге, незважаючи на те, що в місті (на вулиці Адама Киселя) – ще до десятка ділянок під забудову, на які поки ніхто не претендує. Міська влада могла б віддати їх учасникам АТО, натомість хоче заробити – у слушний час продати з аукціону.

“Після першої відмови я написав офіційний запит до Держкомзему про наявність вільних ділянок, – розповідає Олександр Мосейчук. – Отримав відповідь: ділянки під забудову в місті є, їх одинадцять, одна – на вулиці Сагайдачного, ще десять – на Адама Киселя. Тому знову написав прохання виділити землю. А завтра піду на сесію і подивлюсь в очі депутатам”.

До слова, Андрієві Ваху – учасникові АТО, якому відмовили на минулій сесії, цього разу таки нададуть земельну ділянку – на Сагайдачного.

Якщо депутати завтра знову відмовлять, Олександр Мосейчук зі своїм адвокатом планують вирішувати питання в суді й уже готують низку скарг до найвищого керівництва держави.



реклама у Нововолинськ