Головна Культура “Бандерштат”: музика, літературна сцена, патріотичні активності

“Бандерштат”: музика, літературна сцена, патріотичні активності

220
0

31 липня – 2 серпня на Іподромі в Луцьку відбудеться один з найбільш масових фестивалів України! Вся активна та патріотично налаштована молодь збирається у нас, аби провести незабутні миті свого літа!

На Великій сцені ми почуємо хлопців із гурту Тартак; відкриття року Онука; білоруських (чи вже українських?;) гостей Брутто; одеситів Epolets; ліриків-розбишак Фіолет; відривних Оторвальд та Ролікс; відновлену Карна, улюблених Тінь Сонця, скажених АННА, а також Санмай, Флайzzzа, Morphine suffering, Riffmaster та Серцевий напад.

Окрім цього, акустична сцена для всіх, хто не звик спати літніми ночами; і навпаки для ранкових пташок гутірки з відомими людьми сучасності, літературні ранкування та заняття з йоги, де кожен віднайде душевну рівновагу, якої часом так не вистачає. Обов’язково беріть всю знайому малечу довкола, бо окрім безкоштовних майстер-класів, настільних ігор, біо-тату маємо надзвичайно приємний бонус- всі дітки до 12 років мають абсолютно ВІЛЬНИЙ вхід!

Відмінною ознакою є також те, що Бандерштат абсолютно тверезий фестиваль! У нас діють правила, які категорично забороняють вживання алкогольних напоїв на території фестивалю! І навіть це ще не все! Спортивні змагання з футболу, волейболу, фризбі; цілодобові виставки, Еко-галявина, збір кришечок для допомоги воїнам АТО, показ фільмів, екскурсії, флеш-моб, ярмарок народних майстрів, базові військові навчання від добровольчого полку “Азов”…і ще багато іншого і не менш цікавого!

А для особливо вибагливих Бандер фуд фест! Їжа на будь-який колір та смак:) Ви не можете пропустити настільки яскраву подію! Кличте друзів і хай буде Бандерштат!



реклама у Нововолинськ