Головна Новини Нововолинська Майно колишньої школи в Жовтневому дерибанить… чинний директор!

Майно колишньої школи в Жовтневому дерибанить… чинний директор!

174
0

На колишній території ЗОШ № 8 у Жовтневому кілька тижнів тому почали зникати… бордюри і спортивні споруди. Жителі навколишніх будинків забили на сполох і телефонували в селищну раду. Виявилось, що на колишньому шкільному подвір”ї “господарює” чинний директор школи й депутат міської ради Владислав Буткевич.

Нагадаємо: у 2012 році дирекція школи повністю відмовилась від приміщення, а нещодавно його викупив благодійний фонд “Карітас”, аби після реконструкції влаштувати там центр паліативної допомоги.

Раніше ми отримали кілька звернень від батьків учнів: мовляв, куди ділись парти, стільчики – майно повноцінної школи – що тепер меблі має хтось спонсорувати?

“Я декілька разів спілкувався з Владиславом Буткевичем, – говорить керівник благодійного фонду “Карітас Волинь” Володимир Кметь. – Важко сказати, чому людина це робить. Пояснює, що викопав бордюри, бо через них трактор не міг проїхати, а на спортивних спорудах травмуються діти. Але ж таких “причин” можна придумати безліч”.

Володимир Кметь планує звернутися до міліції щодо неправомірних дій Владислава Буткевича. 

Натомість ми уже надіслали звернення до правоохоронців із проханням встановити, де зараз знаходиться частина радіаторів опалення школи, меблі, бордюри і з”ясувати, для чого спилювали металеві спортивні конструкції. За вказаним фактами міліція проводить перевірку.



реклама у Нововолинськ