Головна Новини Нововолинська Підприємець проаналізував передвиборчі обіцянки мера Сапожнікова

Підприємець проаналізував передвиборчі обіцянки мера Сапожнікова

186
0

“Напередодні початку реєстрації Нововолинською ТВК вийняв з архіву папку із програмами з місцевих виборів 2010. Так сталося, що першою потрапила до рук передвиборча програма чинного міського голови Сапожнікова В. Б.”, – пише в соцмережі Віктор Ромашевський.

Ні, не прагну вдаватися до критики, проаналізую з точки зору одного з 50 000 мешканців Нововолинська. По порядку:

1. Вуглевидобуні підприємства переживають глибоку кризу і, швидше за все, будуть закриті, що в умовах дефіциту вугілля в країні виглядає дивно. Від себе додам, про початок процедури закриття шахт мені було відомо ще у 2012 році.

2. 6 тис. робочих місць. Можливо враховував човників на митницях і емігрантів-заробітчан, бо про таку кількість новостворених робочих місць мені не відомо?

3. Пільг для інвесторів не відновлено.

4. Реорганізація ЖКГ фактично провалена, спортивні майданчики??? Новостворений в районі озера, мені дуже подобається. Про майданчики в дворах мені нічого не відомо, але очевидно, що певної системності не прослідковується.

По 5, 6 і 7 пункту достатньою інформацією не володію, але знаю про позитивні зміни в системі очистки води на Північному водозаборі.

8. Не виконано.

9. Не виконано.

10. Це дискусійне питання. Однак, часто спілкуюсь з тренерами, коштів постійно не вистачає, що змушує їх постійно шукати приватних благодійників. У 2015 активно ремонтують стадіон і приміщення спортивної школи.

11. Муніципальна поліція померла не народившись. Рівень злочинності виріс в рази.

12. Виконання в процесі.

15. Суттєве водопониження спостерігалось тільки у цьому році)). Хотілося б почути вашу точку зору.



реклама у Нововолинськ