Головна Корисне Перша перемога: Нововолинський онлайн диспетчер працює!

Перша перемога: Нововолинський онлайн диспетчер працює!

182
0

Всього кілька днів тому ми відкрили новий сайт – Нововолинський онлайн диспетчер, і уже маємо перші позитивні результати його роботи: перша проблема, додана на сайт, уже вирішена!

Цю проблему додав користувач Руслан Влодарчик 28 вересня, вона стосувалася благоустрою прибудинкової території біля будинків 13-16 на 5-му мікрорайоні, яка довгий час, більше 2-х років, знаходилася ось у такому жахливому стані: 

Пройшло всього кілька днів – і ось як ця територія виглядає зараз:

Проблему вирішено! Так, звісно, територія ще далека до ідеалу, але однозначно зараз вона виглядає набагато краще, ніж до цього – нема бур”янів і купи сміття. 

Хочу подякувати Русланові Влодарчику за активну участь у роботі сайту, а також представникам нашої влади за оперативність. 
Вирішення проблеми також показує, що влада може ефективно працювати, все що для цього потрібно – трохи бажання.

Хочу нагадати жителям міста, що у Нововолинську уже діє чудовий сайт – Нововолинський онлайн диспетчер, за допомогою якого ви можете повідомляти про проблеми міста, які вас турбують. Після створення нової проблеми її обов’язково побачать представники влади, які будуть зобов’язані на неї відреагувати. Кілька днів тому ми додали цей сайт у закладки на робочий ноутбук заступника міського голови Володимира Рожелюка. Звичайно, сайт не може гарантувати, що всі додані проблеми будуть вирішені, але шанси на це значно виростуть, так як про проблему дізнається не тільки влада міста, але і все місто! 

Тому запрошую всіх жителів міста, владу, а також громадські організації та політичні парті активніше користуватися сайтом – це чудовий інструмент, за допомогою якого ми зможемо змінити наше місто на краще!

Володимир Стасюк 



реклама у Нововолинськ